blom-recreatie-zeemeeuw-2

Thuis in…

RECREATIE

Weet je nog, vroeger?

Blom Interieurs weet als geen ander waaraan een goede inrichting van een recreatiewoning moet voldoen. Na de Amelander Kaap ruim dertig jaar geleden, volgden honderden projecten in binnen- en buitenland, waaronder vele voor Center Parcs en Landal Green Parks. Onze missie om een gast in de recreatiewoning aangenaam te willen verrassen, blijkt te werken. Zo thuis als de vakantiegangers zich voelen, zo thuis voelen de opdrachtgevers zich bij Blom.

Wat kan Blom voor uw recreatieproject betekenen?

De noodzaak om je te onderscheiden is in de recreatiemarkt is zeer belangrijk. Hoe speelt u bijvoorbeeld in op de vergrijzende markt? En dat zonder in te boeten op eisen van de jongere doelgroepen? Hoe onderscheidt u zich van uw concurrent? Graag helpen wij u bij het maken van afgewogen keuzes. Vervolgens ontwerpen we niet alleen, we vervaardigen ook de inrichting én we richten zelf in. Turn-key als u dat wenst.

VAN VISIE EN IDEE NAAR CONCEPT EN ADVIES

Blom heeft een duidelijke visie: interieur moet bijdragen aan de vakantiebeleving van gasten. Je thuis en op je gemak voelen is een voorwaarde; het interieur moet de zintuigen prikkelen en tevens geruststellen. Als de zon schijnt en uw gasten voelen zich comfortabel in uw recreatiewoning, is de vakantie al grotendeels geslaagd. De zon kunnen we niet laten schijnen, wel kunnen we de gasten dat gevoel meegeven door emotie toe te voegen aan het interieurconcept. Door ons te laten inspireren door de natuurlijke omgeving, creëren de juiste sfeer en vakantiebeleving.

BLIJF DE CONCURRENT EEN STAP VOOR

Terwijl bezettingsgraden onder druk staan, wordt daarnaast nog veel nieuw gebouwd. De noodzaak om je te onderscheiden is zeer belangrijk. Niet voor niets zien we dat veel ondernemers hun accommodaties opwaarderen met een nieuw interieur. In de concurrentiestrijd met zonbestemmingen speelt een warm en sfeervol interieur een grote rol. Meer en meer is de inrichting en het comfort naast de natuurlijke omgeving dé trigger voor het boeken van een verblijf. Het rechtvaardigt de prijs van een overnachting. Stijgende boekingspercentages rechtvaardigen uw investering.

THEMATISCH CONCEPT OP MAAT GEMAAKT

Hoe realiseert u precies die vakantiesfeer die u in uw hoofd heeft? Welke elementen maken of kraken het interieur? Ons stylingteam kiest in overleg met u veelal voor een thematische inrichting. Dit thema is geënt op de natuurlijke omgeving van de vakantiewoning. Maar ook de unique selling points van de opdrachtgever komen terug. Dit alles vertalen we op inventieve wijze naar de juiste producten, meubels, materialen, stoffen en kleurstellingen, volledig op elkaar afgestemd. Het resultaat is creatief en verrassend.

Omdat we met name bij grote projecten alles op maat maken, hoeven we nooit concessies te doen. Het creatieve concept van het sfeerthema wordt tot in detail uitgevoerd. Onze eigen meubelmakers in Nederland, Oost-Europa en Indonesië produceren precies wat wij bedenken.

INTENSIEF GEBRUIK VRAAGT OM KWALITEIT

Inrichtingen van recreatiewoningen moeten voldoen aan enorm hoge kwaliteitseisen. Kinderen en honden hebben ook vakantie; we houden rekening met extreem intensief gebruik. Eigenlijk mag niks kapot gaan, u zit niet te wachten op allerlei kleine reparaties na ieder verblijf. Daarom is “hufterproof” onze insteek bij de keuze van materialen en lakken.

Een hoge bezettingsgraad brengt met zich mee dat uw recreatiewoningen voortdurend en intensief worden gebruikt. Dat betekent een slijtageslag voor de meubels; een slag die gewonnen wordt door te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit. Mede door de ruime ervaring weet Blom exact de juiste keuzes te maken die passen bij ieder budget.

DUURZAAM IS LOGISCH

In de recreatiebranche is veel winst te behalen op het gebied van duurzaamheid. Opdrachtgevers stellen vaak eisen op dat gebied. Geen probleem voor Blom, want ook wij zijn zuinig op de prachtige aarde waar wij tijdelijk verblijven. Blom voert een duurzaam beleid op inkoop, energie, materialen, vervoer, recycling en ga zo maar door. Daarbij hanteren wij de normen van de MVO-Wijzer. Blom Interieurs helpt opdrachtgevers hun duurzame doelen te realiseren.

UW TOTAALONTZORGER

Grootvader Jan Antoni Blom kende in de dorpswinkel iedere klant van haver tot gort. Voordat de term bestond, werkte hij al volgens het principe van ontzorgen; dat zit in het dna van Blom Interieurs. Daarom snappen wij dat een turn-key project vooral vraagt om toewijding. Na afronding overhandigen wij u graag de sleutel, met liefde én een brok in de keel.

BROCHURE ONTVANGEN?

Vraag hier de recreatie brochure in online pdf-versie aan. Wilt u liever een gedrukt exemplaar ontvangen, geef dit dan aan, dan kunt u deze uiteraard ook ontvangen.

*Blom is zuinig op de aarde waar wij tijdelijk op verblijven. Daarom maken wij de bewuste keuze om onze brochures uitsluitend te drukken op 100% gerecycled en duurzaam papier.

BEKIJK ONZE COLLECTIE

In Sneek staat een prachtige showroom van Blom met een enorme voorraad creatieve interieurs en meubels. Zijn uw terrasstoelen bijvoorbeeld aan vervanging toe? Hebben één of meer kamers een nieuw bed nodig? Kom gerust nieuwe ideeën opdoen voor uw interieur, wij adviseren u graag.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Deze site vertelt veel. Over onze kennis, ervaring, mogelijkheden… Onze karaktertrekken als gedrevenheid en creativiteit komen het best tot uiting in een persoonlijke kennismaking. Zien of het klikt? Neem direct contact op met Andreas Blom, hij is verantwoordelijk voor Recreatie.

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken