Oceanic Elegance,
Ibiza

Wakker worden met de zee als achtertuin. In Cala Tarida, waar elke hoek een ansichtkaart waardig is, staan 125 nieuwgebouwde villa’s.

Safari Sensations,
Afrika

Deze safari lodge in Afrika biedt een onvergetelijk avontuur in stijl. De kamers weerspiegelen de rijke cultuur en tradities van dit prachtige continent.

Caribbean Chic,
Aruba

De tropische droom; dit vakantieverblijf op Aruba omarmt je met een mix van moderne elegantie en eilandcharme.

Zeezout en zandkastelen,
Vlieland

In deze vakantiehuisjes op Vlieland ontmoet hedendaags comfort de rustgevende zeebries. Ideaal om even te onthaasten op Vlieland.

De Boomhut,
Nederland

Ontsnap aan de drukte en omarm de rust hoog in de boomtoppen van Drenthe. Verwonder je over het adembenemende uitzicht en de magie van dit bijzondere verblijf.

Alpine Elegance,
Oostenrijk

Alpine chic op zijn best. Laat je meenemen door de betoverende combinatie van sneeuwtoppen, luxe chalets en warme houten elementen.

Alpine Winter Retreat,
Oostenrijk

Beleef de magische Oostenrijkse winter: een knus chalet te midden van adembenemende bergen, met traditionele charme en een prachtig uitzicht over de toppen.

Rustic Alpine Experience,
Oostenrijk

Omarm de eenvoud van de Oostenrijkse zomer in stijl. Hout, vakmanschap en natuurlijke tinten brengen de bergen naar je toe.

Bosrijk genieten,
Vlieland

Verscholen in het bos langs kampeerterrein Stortemelk op Vlieland staan 25 unieke houten boshuisjes. Weg van de stad, midden in de natuur.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief