Making spaces for
Alpen chalets

Scroll to discover

Wij zijn Blom.

Ruimte voor onvergetelijke ervaringen

Wandelen door de berglandschappen, ontspannen bij de kristalblauwe meren of tot rust komen in een knusse chalet. De definitie van het ultieme vakantiegevoel is voor iedereen anders. Maar één ding is zeker, het interieur moet bijdragen aan de totaalbeleving van jouw gasten.

Ik wil een Leisure brochure ontvangen

Blom gaat grenzeloos

Van de hoogste topjes van de Alpen tot een dik pak sneeuw

Blom passeert landsgrenzen. In het prachtige Alpenland richten wij diverse woningen in. Van luxe villa’s tot knusse chalets. We verdiepen ons in de lokale omgeving en komen met verrassende en creatieve ideeën.

Met een magazijn van 3.500 m2, eigen chauffeurs en vrachtwagens hebben we de gehele logistiek in eigen handen. Voor ons team is dan ook geen uitdaging te groot. Het hoogste topje van de berg? Een dik pak sneeuw? Wij regelen het gewoon. Van A tot Z.

Uitgelichte Alpen projecten

Alle Leisure projecten

Alpine Winter Retreat,
Oostenrijk

Beleef de magische Oostenrijkse winter: een knus chalet te midden van adembenemende bergen, met traditionele charme en een prachtig uitzicht over de toppen.

Alpine Elegance,
Oostenrijk

Alpine chic op zijn best. Laat je meenemen door de betoverende combinatie van sneeuwtoppen, luxe chalets en warme houten elementen.

Rustic Alpine Experience,
Oostenrijk

Omarm de eenvoud van de Oostenrijkse zomer in stijl. Hout, vakmanschap en natuurlijke tinten brengen de bergen naar je toe.

De Boomhut,
Nederland

Ontsnap aan de drukte en omarm de rust hoog in de boomtoppen van Drenthe. Verwonder je over het adembenemende uitzicht en de magie van dit bijzondere verblijf.

Showroom in Oostenrijk

Stap binnen in een wereld van Oostenrijkse elegantie en vakmanschap

Wil je onze showroom in Oostenrijk bezoeken? Wij maken graag een afspraak om onze deuren in Fürth/Kaprun te openen!

Meer informatie over duurzame interieurs?

Nicole Helmans en/of Andreas Blom  

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief