DE ZORGKRANT

Lees hier de zorgkrant

Heeft u de krant (nog) niet ontvangen maar wilt u hem wel graag willen lezen? Dat kan! Wij stellen de zorgkrant voor iedereen digitaal beschikbaar. Klik op de krant hiernaast om naar de volgende pagina’s te bladeren. Veel leesplezier.

Wilt u kans maken op de exclusieve Blom Dopper of een optreden van Ronnie Tober? Doe dan mee met de winactie.

RECENTE ZORG PROJECTEN

Wij kunnen u veel vertellen over onze creatieve interieurconcepten. Maar een interieur moet je vooral zien of zelfs ervaren. Daarom tonen wij u graag onze meest recente interieurs die wij voor de zorg hebben gerealiseerd. Zo krijgt u de beste indruk van wat wij doen en waar wij thuis in zijn.

Ja, ik wil graag de B2B zorg brochure ontvangen!

Met gepaste trots tonen wij u middels de brochure een aantal door ons ingerichte projecten. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Brochure aanvragen

UW TOTAAL ONTZORGER

Grootvader Jan Antoni Blom kende in de dorpswinkel iedere klant van haver tot gort. Voordat de term bestond, werkte hij al volgens het principe van ontzorgen; dat zit in het dna van Blom Interieurs. Daarom snappen wij dat een turn-key project vooral vraagt om toewijding. Na afronding overhandigen wij u graag de sleutel, met liefde én een brok in de keel.

WAT DOET BLOM INTERIEURS?

Blom Interieurs is een no-nonsense bedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Vrachtwagens rijden met eigen geproduceerde en geïmporteerde meubels heel Europa door. 30 jaar ervaring betaalt zich terug. Onder aanvoering van eigenaar Jan Blom richt een team van medewerkers dagelijks recreatiewoningen, hotels, horeca, studentenhuisvesting en zorginstellingen in. Scherpe deadlines en ingewikkelde logistieke processen zijn dagelijkse kost.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Deze site vertelt veel. Over onze kennis, ervaring, mogelijkheden… Onze karaktertrekken als gedrevenheid en creativiteit komen het best tot uiting in een persoonlijke kennismaking. Zien of het klikt?

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken