Selecteer je taal

  Making spaces
  for Care

  Scroll to discover

  Wij zijn Blom.

  Ruimte voor het welzijn van bewoners en medewerkers

  Wonen als thuis, maar met de nodige zorg binnen handbereik. Bij het inrichten van een zorglocatie draait het om de juiste balans tussen functionaliteit, comfort en sfeer. De diversiteit in verschillende wensen en behoeftes zien wij als kansen die we vertalen in verrassende en creatieve oplossingen.

  Ik wil meer informatie ontvangen

  Creatief

  We ontwikkelen creatieve interieurs die passen bij jouw vraag. Ook in de aanpak en uitdagingen zijn we creatief en vindingrijk in de oplossing.

  Betrokken

  We denken met je mee om je zo goed mogelijk te helpen. Met aandacht en verantwoordelijkheid, om het beste resultaat neer te zetten.

  Daadkrachtig

  We zijn gedreven de allerbeste kwaliteit te leveren en maken waar wat we beloven. We regelen het gewoon. Van A tot Z.

  Uitgelichte Care Projecten

  Alle care projecten

  Jabikshof,
  Leeuwarden

  In het Jabikshof draait alles om het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer. Bewoners zijn hier echt onderdeel van de wijk, zoals zij vroeger gewend waren.

  Intermezzo,
  Rotterdam

  In het hart van Rotterdam ligt Revalidatiehotel Intermezzo, speciaal ontworpen om revalidatie te faciliteren. Het ontwerp is geïnspireerd door de visie om beweging te stimuleren.

  Blom Care door de ogen van Wietske Vellinga

  In deze video legt Wietske uit hoe wij zorginstellingen volledig inrichten naar de wensen en behoeften van bewoners en medewerkers. Bijvoorbeeld hoe wij aandacht besteden aan ergonomie en andere specifieke eisen in de zorg.

  playbutton playbutton

  Bekijk de video

  Wonen als thuis

  Met de nodige zorg binnen handbereik

  Bij het inrichten van een zorglocatie draait het om de juiste balans tussen functionaliteit, comfort en sfeer. De diversiteit in verschillende wensen en behoeftes zien wij als kansen die we vertalen in verrassende en creatieve oplossingen. Zo creëren we een fijn thuis voor jullie bewoners en een prettige en veilige werkomgeving voor jullie werknemers.

  Wij stellen hoge eisen aan de ergonomie en comfort van ons zorgmeubilair. Daarom is het mogelijk om het meubilair dat wij leveren aan te passen in zithoogte, rughoogte of zitcomfort. Naast praktische en functionele oplossingen, is de sfeer en uitstraling net zo belangrijk voor het welzijn van de bewoners. Wij bedenken concepten waarin verscheidenheid de ruimte krijgt.

  Ons proces

  Kennismaking

  Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Wij vinden het belangrijk om jou, het project en de doelgroep goed te leren kennen. Zo maken we een passend voorstel.

  Ontwerp

  We vertalen jouw wensen naar een compleet interieurontwerp. Dit maken we visueel met indelingsplattegronden, 3D visualisaties, meubelplannen of kleurvoorstellen.

  Fine-tuning

  Nadat we ons ontwerp hebben gepresenteerd, komen we samen tot een definitief ontwerp. Dit werken we tot in detail uit, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

  Voorbereiding

  Een vaste projectcoördinator zorgt ervoor dat alle details voor jouw interieur worden uitgewerkt in een strakke planning. Zodat het project binnen de afgesproken deadlines wordt gerealiseerd.

  Implementatie

  In ons magazijn worden de producten verpakt en ingeladen, om vervolgens te vertrekken naar hun eindbestemming. Onze monteurs zorgen op locatie voor de complete inrichting.

  Oplevering

  We zetten de laatste puntjes op de i. Pas als alles klopt, volgt de oplevering. Wij leveren ieder project gebruiksklaar op, wat wil zeggen dat je enkel nog de sleutel hoeft om te draaien.

  Duurzaam vooruit

  Making sustainable spaces

  Blom is zuinig op onze planeet, de plek waar wij onze inspiratie uit halen. Daarom voeren wij een duurzaam beleid op onder andere inkoop, productie en transport. Zo halen we onze materialen zo veel mogelijk bij lokale bedrijven vandaan en maken we waar mogelijk gebruik van gerecyclede producten. We hebben gordijnen gemaakt van petflessen, stoelen van gerecycled kunststof en kasten van FSC gekeurd houten plaatmateriaal waarmee we 5.000 bomen per dag besparen.

  Kom eens langs

  Ontdek wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen

  Wil je advies op maat of heb je interesse om ons meubilair van dichtbij te bekijken? We nodigen je graag uit om langs te komen in onze 5.000 m2 grote showroom aan de A7 in Sneek. Hier tonen wij een enorme hoeveelheid meubilair en diverse creatieve interieurs. Van o.a. losse tafels, banken, stoelen en bedden tot volledig op elkaar afgestemde, inspirerende interieurs.

  Een greep uit onze collectie

  Benieuwd naar onze gehele Care collectie, klik hier om toegang te vragen of neem direct contact op met een van onze adviseurs

  Direct contact?

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief