WINACTIE ZORGKRANT

Win een optreden van Ronnie Tober

‘Rozen Voor Sandra’

Al 52 jaar lang is Ronnie Tober een succesvol zanger in Nederland. Hij is bekend met hits als ‘Rozen Voor Sandra’, en ‘Naar De Kermis’.

Naar aanleiding van het uitbrengen van alweer de tweede Zorgkrant, hebben wij voor onze nieuwslezers een unieke winactie. Wanneer u zich via het formulier inschrijft voor de actie maakt u kans op een optreden van Ronnie Tober! Ervaar samen met de bewoners van uw locatie een geweldige belevenis.

Ronnie Tober

Maak kans op een exclusieve Blom Interieurs Dopper!

Doet u mee aan de actie én volgt u ons op Facebook of LinkedIn? Dan maakt u kans op de exclusieve Blom Interieurs Dopper. Onder alle deelnemers die ons volgen verloten wij 100 Doppers. 

dopper_1200x1152

Zo doet u mee!

Meld u voor 17 december 2021 aan via onderstaand inschrijfformulier!

Schrijf u nu in voor de actie door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Let op: om in aanmerking te komen voor de prijzen moet u Blom Interieurs volgen op Facebook of Linkedln. De winnaar wordt via deze pagina’s gekozen en ontvangt na afloop van de actie persoonlijk bericht.

 

 

Deze winactie is gesloten. U kunt niet meer deelnemen.

 

Naam(Vereist)
Adres van uw organisatie
U volgt ons op:(Vereist)
Toestemming tot gegevensverwerking(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden winactie Blom Interieurs
*deze winactie is een initiatief van Blom Interieurs. Correspondentie over de winactie verloopt via Blom Interieurs;
*om kans te maken op het optreden dient u Blom Interieurs te volgen op Facebook of LinkedIn;
*prijzen zijn niet voor geld of andere prijzen in te ruilen;
*er wordt één optreden verloot onder alle aanmeldingen.

RECENTE ZORG PROJECTEN

Wij kunnen u veel vertellen over onze creatieve interieurconcepten. Maar een interieur moet je vooral zien of zelfs ervaren. Daarom tonen wij u graag onze meest recente interieurs die wij voor de zorg hebben gerealiseerd. Zo krijgt u de beste indruk van wat wij doen en waar wij thuis in zijn.

Ja, ik wil graag de B2B zorg brochure ontvangen!

Met gepaste trots tonen wij u middels de brochure een aantal door ons ingerichte projecten. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Brochure aanvragen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Deze site vertelt veel. Over onze kennis, ervaring, mogelijkheden… Onze karaktertrekken als gedrevenheid en creativiteit komen het best tot uiting in een persoonlijke kennismaking. Zien of het klikt?

Cityden, Amstelveen

Al jarenlang thuis in recreatie, hotellerie, zorg en studentenhuisvesting!

UW TOTAAL ONTZORGER

Grootvader Jan Antoni Blom kende in de dorpswinkel iedere klant van haver tot gort. Voordat de term bestond, werkte hij al volgens het principe van ontzorgen; dat zit in het dna van Blom Interieurs. Daarom snappen wij dat een turn-key project vooral vraagt om toewijding. Na afronding overhandigen wij u graag de sleutel, met liefde én een brok in de keel.

WAT DOET BLOM INTERIEURS?

Blom Interieurs is een no-nonsense bedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Vrachtwagens rijden met eigen geproduceerde en geïmporteerde meubels heel Europa door. 30 jaar ervaring betaalt zich terug. Onder aanvoering van eigenaar Jan Blom richt een team van medewerkers dagelijks recreatiewoningen, hotels, horeca, studentenhuisvesting en zorginstellingen in. Scherpe deadlines en ingewikkelde logistieke processen zijn dagelijkse kost.

BROCHURES

Wilt u meer informatie en over Blom Interieurs? Vraag dan nu een brochure aan over:

  • Recreatie
  • Hotellerie
  • Zorg
  • Studentenhuisvesting

Geef a.u.b. in het contactformulier aan welke brochure u wenst te ontvangen.

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken