Maak kennis met Blom 

topparkenscheleberg03

Maak kennis met Blom

Blom Interieurs ontwerpt en bouwt in binnen- en buitenland verrassend creatieve interieurs voor recreatiewoningen, hotels & horeca, studentenhuisvesting en zorgcentra. Met een bevlogen derde generatie aan het roer heeft Blom vele unieke belevingen teweeggebracht bij gasten, cliënten en bewoners van de door hen ingerichte ruimtes.

Ontzorgen

Overgrootvader Jan Antoni Blom kende in de dorpswinkel iedere klant van haver tot gort. Voordat de term bestond, werkte hij al volgens het principe van ontzorgen; dat zit in het dna van Blom Interieurs. Daarom snappen wij dat een turn-key project vooral vraagt om toewijding. Na afronding overhandigen wij u graag de sleutel, met liefde én een brok in de keel.

Restaurant Albus Amsterdam 3
banner4

Duurzaam

Het welzijn van mensen reikt verder dan die ene hotelkamer of zorgwoning. Blom is zuinig op de prachtige aarde waar wij tijdelijk verblijven. Daarom voeren wij een duurzaam beleid op inkoop, energie, materialen, vervoer, recycling en ga zo maar door. Daarbij hanteren wij de normen van de MVO-Wijzer.

Missie en visie

In alles wat we doen leidt onze missie ons: wij willen gasten, bewoners of cliënten bij hun verblijf aangenaam verrassen. Dit bereiken we door creatieve concepten te bedenken, kwalitatief uitstekende en duurzame materialen en producten te gebruiken. Mensen voelen zich thuis in de door ons ingerichte ruimtes.

Camelot Arnhem zitstoel detail 1

De historie van Blom

1931

Blom Interieurs is van oorsprong een familiebedrijf. Opgericht in 1931 door Jan Antoni Blom in Anjum.

1991

Eigenaar Jan Blom is inmiddels de derde generatie Blom. Hij neemt het bedrijf in 1991 van zijn vader Anton Blom in Marrum over. Jan Blom geeft gelijk een andere draai aan de toen nog textiel- en woninginrichtingszaak. Als totaalinrichter concentreert hij zich specifiek op de recreatie- , hotel- en zorgsector. Afspraak is afspraak en levering gebeurt uit eigen voorraad. Het is de start van een succesvolle onderneming.

2008

In december 2008 verhuist Blom Interieurs, toen nog onder de naam Blom Projekten, van Marrum naar het goed bereikbare Sneek. Een nieuw pand aan de A7 zorgt ervoor dat klanten beter ontvangen en bediend kunnen worden. Het nieuwe pand beslaat een oppervlakte van 5000m2 met kantoren, magazijn en showroom.

2020

Blom Interieurs is uitgegroeid tot een serieuze interieurinrichter in binnen- en buitenland. Dertig jaar ervaring betaalt zich terug. Bloms vrachtwagens rijden met zelf geproduceerde en geïmporteerde meubels in heel Europa. In Amsterdam is de eigen ontwerpstudio Hank gevestigd. Logistiek houdt Blom volledig in eigen hand. Scherpe deadlines en geslaagde opleveringen zijn dagelijkse kost.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken