Vacatures

Making spaces with you

Samen gaan voor het beste resultaat. Bij Blom tref je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en creativiteit wordt omarmd. Wij zijn nuchter en doen ons niet anders voor dan we zijn. Positief, energiek en een tikkie eigenwijs. Blom zoekt mensen die het net even anders durven te doen, want daarmee zorgen we dat we voorop lopen. Zo geven we samen altijd dat beetje extra!

Projecten bij Blom

Benieuwd waar jij je mee bezig gaat houden?

Een studentencomplex van A tot Z? Een totaalconcept voor een woonzorglocatie? Een volledig verzorgd turn-key appartement aan de piste? Wij komen met creatieve ideeën die verrassen. Wat de ruimte ook vraagt. Wat jouw interieuruitdaging ook is.

Stage lopen bij Blom

Benieuwd waar jij je mee bezig gaat houden?

Wil jij met je neus uit de boeken en praktijkervaring op doen? Blom vindt het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Wij geloven in gelijke kansen en staan open voor een frisse blik.

Geef je carrière een kickstart en laat ons weten naar wat voor stage je opzoek bent!

Niets kunnen vinden?

Stuur een open sollicitatie!

Misschien staat jouw ideale vacature er nu niet tussen. Stuur jouw open sollicitatie en laat ons weten waar jouw interesses liggen!

Ilse van der Heide Stagiaire HBO Bedrijfskunde

Making spaces for

Ilse van der Heide

“Deze uitgebreide ervaring heeft mij voorbereid op een succesvolle carrière in mijn vakgebied.”

Tijdens mijn stage bij Blom heb ik een fantastische tijd gehad. Elke dag werd ik uitgedaagd met interessante vraagstukken die mijn nieuwsgierigheid voedden en mijn kennis vergrootten. Het doen van een marktonderzoek bij Blom gaf me niet alleen waardevolle inzichten, maar ook de mogelijkheid om echt een verschil te maken. Deze uitgebreide ervaring heeft mijn persoonlijke ontwikkeling enorm gestimuleerd en mij voorbereid op een succesvolle carrière in mijn vakgebied.

Lees volledige verhaal

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief