Werken bij blom

Wij zijn Blom Interieurs

Wij zijn Blom. Wij werken met mensen, voor mensen! Wij zijn doeners, gaan niet voor half werk maar gaan voor het maximale. Wij zoeken mensen die passen bij ons familiebedrijf; positief, dynamisch, energiek, en een tikkie eigenwijs! Bij Blom Interieurs tref je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en creativiteit omarmd wordt. Wij houden van sterke persoonlijkheden en van mensen die zich niet gek laten maken. Kortom; bij Blom kun je jezelf zijn!

Wil jij werken in een jong en enthousiast team binnen een dynamische, no-nonsense organisatie? Bekijk dan nu onze vacatures!

Onze vacatures

Stagelopen bij Blom Interieurs

Wil jij met je neus uit de boeken en praktijkervaring op doen? Wij van Blom Interieurs vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Wij geloven in gelijke kansen en staan open voor een frisse blik. Daarom zetten wij graag de deur open voor initiatiefrijke studenten.

Wil jij graag stagelopen bij Blom Interieurs? Geef je carrière een kickstart en laat ons weten naar wat voor stage je opzoek bent. Neem contact met ons op, of solliciteer naar een stageplaats!

Loop stage bij Blom Interieurs

Stageplaatsen

Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures? Geen probleem, doe een open sollicitatie!

Onze bedrijfsvideo

Heb je onze wervingsvideo bovenaan de pagina bekeken? Vind je de vacatures interessant? Dat is mooi! Dan wil je vast nog veel meer over ons weten. Bekijk daarom in onze bedrijfsvideo wie wij zijn en wat wij voor onze klanten betekenen.

Wat doet Blom Interieurs?

Blom Interieurs is een no-nonsense bedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Vrachtwagens rijden met eigen geproduceerde en geïmporteerde meubels heel Europa door. 30 jaar ervaring betaalt zich terug. Onder aanvoering van eigenaar Jan Blom richt een team van medewerkers dagelijks recreatiewoningen, hotels, horeca, studentenhuisvesting en zorginstellingen in. Scherpe deadlines en ingewikkelde logistieke processen zijn dagelijkse kost.

Bekijk afgeronde projecten

Wij kunnen u veel vertellen over onze creatieve interieurconcepten. Maar een interieur moet je vooral zien of zelfs ervaren. Daarom tonen wij u graag onze meest aansprekende interieurs die wij in de recreatiebranche, de hotelsector, horeca en zorg hebben gerealiseerd. Ga ook gerust eens kijken op locatie. Zo krijgt u de beste indruk van wat wij doen en waar wij thuis in zijn.

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, een goed kop koffie, een knuffel van je kleinzoon, wandelen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren.

Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken