Creëren van sfeer en beleving

Creatieve interieurconcepten

U onderscheidt zich met klantbeleving

Blom Interieurs bedenkt oplossingen en ontwerpt interieurs voor recreatiewoningen, hotels & horeca, studentenhuisvesting en zorgcentra. You never get a second chance to make a first impression; sfeerbeleving staat hoog in het vaandel. De vindingrijke ontwerpers van Blom leven zich in in de natuurlijke omgeving van uw project, en komen met unieke en kwalitatief hoogstaande oplossingen. Vervolgens richten onze inhuizers uw interieur volledig in. We leveren desgewenst turn-key op; u heeft er geen omkijken naar. Blom neemt u graag mee in deze sfeerbeleving en doet dit aan de hand van bijna 3 minuten beeld. Dé manier om Blom (nog) beter te leren kennen.

Kwaliteit door ervaring

Stijl die bij u past

Door jarenlange ervaring kennen wij de steeds hogere eisen waaraan een interieur in de zorg-, recreatie- en hotelbranche moet voldoen. De vaardigheden van onze professionals komen daardoor alleen maar meer tot hun recht. Met uitgangspunten als uw budget en unique selling point, de wensen van uw klant en het gebruik, zoeken onze interieurarchitecten en stylistes naar dat wat het beste bij uw project past. Ultramodern, klassiek, landelijk… Blom hanteert één stijl: de stijl die naadloos bij u aansluit.

Van stoel tot compleet interieur

Bezoek onze showroom

Ons productassortiment voor interieurs durven wij gerust groot te noemen. Van losse tafels, banken, stoelen, bedden, verlichting of wanddecoratie tot op elkaar afgestemde pakketten die uitgaan van een thema. Veel importeren of produceren wij zelf. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben iets op voorraad voor uw interieur.

In Sneek staat een prachtige showroom van Blom met een enorme voorraad creatieve interieurs en meubels. Zijn uw terrasstoelen bijvoorbeeld aan vervanging toe? Hebben één of meer kamers een nieuw bed nodig? Kom gerust nieuwe ideeën opdoen voor uw interieur, wij adviseren u graag.

Turn-key oplossingen

Logistiek in eigen hand

Sleutelklaar opleveren is ons door menige klant toevertrouwd. Met een eigen ontwerpstudio, ons magazijn van 5000 m2, eigen inhuizers en eigen vrachtwagens garanderen we een vlot lopend logistiek proces. Het professioneel projectmanagement van Blom werkt toegewijd aan uw project met het doel u te ontzorgen. U de lusten, wij de lasten; geen probleem!

In binnen- en buitenland

Blom doet lokaal inspiratie op

Handelsgeest zit de Nederlanders in het bloed. Ook Blom passeert in de toeristische sector de landsgrenzen. Wij richten steeds vaker huizen en hotels in het buitenland in. Of het nu chalets in Oostenrijk, bungalows in Finland of zelfs in Malawi of op de Antillen betreft. Onze interieurarchitecten en stylisten verdiepen zich elke keer weer met plezier in de lokale omgeving en komen volgens onze klanten met verrassende ideeën. Bij dergelijke projecten werken wij veel samen met lokale partners.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

Ieder project is voor ons even belangrijk; klein is niets minder dan groot in het klein. Dus elke vraag is welkom. Bel ons gerust, dan maken we kennis.

De historie van Blom

Blom Interieurs is van oorsprong een familiebedrijf. Opgericht in 1931 door Jan Antoni Blom in Anjum. Jan Blom vormt de derde generatie die nu vol passie aan het roer staat.

Bekijk onze projecten

Blom Interieurs kan u veel vertellen over haar creatieve interieurconcepten. Maar een interieur moet je vooral zien of zelf ervaren. Daarom tonen wij u graag onze meest aansprekende interieurs die wij hebben gerealiseerd.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken