studentenhuisvesting_sticker_5

Thuis in…

STUDENTHOUSING

Als Blom kon toveren…

Naast kamers in studentenhuizen in de binnensteden, verrijzen er steeds meer nieuwe complete studentenflats op of dichtbij campussen, met compleet ingerichte kamers. Ook leegstaande kantoorgebouwen krijgen een herbestemming en worden omgetoverd tot sfeervolle woonlocaties voor studenten. Dat inrichten en omtoveren, dat is een kolfje naar de hand van Blom.

Zowel de studenten als onze opdrachtgevers zijn kritisch; de eerste wil een aansprekend design met ruimte voor eigenheid, de tweede een degelijke inrichting voor een redelijke prijs. Blom denkt niet in problemen; met behulp van creativiteit vindt Blom oplossingen.

Wat kan Blom voor uw studentenhuisvestingproject betekenen?

Wat zoekt een student in de inrichting van een studentenkamer? Dat weten onze stylistes. In grote lijnen moet het niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar ook eigentijds en hip. Doorgaans zijn de kamers niet bijzonder groot, dus een slimme inrichting is ook nog van belang. Tenslotte vormt het beschikbare budget een uitdaging voor Blom. Samen die uitdagingen aangaan?

VAN VISIE EN IDEE NAAR CONCEPT EN ADVIES

Hoe richt je een studentenkamer in? Afgedankte spullen van thuis aanvullen met wat nieuwe meubels en een paar emmers witte latex op de wanden, toch? Nee, de student van tegenwoordig die in een nieuw complex terecht komt, heeft behoefte aan gemeubileerde kamers. Daarom heeft Blom Interieurs zich verdiept in wat de wensen zijn.

Omdat de kamers meestal niet groot zijn, moet het wel een praktische inrichting zijn. Denk aan hoogslapers, bedbanken en slim ingerichte keukenblokjes. Maar de student wil ook comfort, én een bureau, én wifi, én een moderne stijl, én ruimte voor een feestje. En de student wil zelf ook een persoonlijke touch aan het interieur kunnen geven. Ga d’r maar aan staan; de stylistes van Blom doen dat met veel plezier!

Blom laat zich inspireren door de omgeving; de studentenstad en de aanwezige studierichtingen. Leiden ’voelt’ bijvoorbeeld anders aan dan Eindhoven. Voor iedere studentenhuisvesting bedenkt Blom een concept en vertaalt dat naar meubels, kleur- en materiaalgebruik en stoffering. Niet alleen de kamers, maar ook centrale ruimtes worden door ons vormgegeven en ingericht.

TRENDS

Een trend in de inrichting van een studentenkamer die zich op dit moment snel verspreid, is Graphic Art: grafische tekeningen, symbolen en kleur. In combinatie met hip meubilair versterken we het gevoel van originaliteit en eigentijdsheid in de inrichting van een studentenkamer. Daarnaast is de industriële stijl ook erg populair: neutrale kleuren in combinatie met stoere materialen als beton, metaal en steen.

Beide trends spreken studenten aan en daar spelen onze stylistes perfect op in. Ze denken slim na over sfeer en functionaliteit. Op deze manier kunnen ze de inrichting van een studentenkamer zo aanpakken dat alles op zijn plek valt. Randvoorwaarde voor Blom is duurzaamheid; wat de jonge generatie ook aanspreekt.

KWALITEIT EN SNELHEID

Het moet tegen een stootje kunnen. Tegen twee stootjes ook. Daarom zullen de interieurontwerpers bij alles wat ze bedenken, kiezen voor sterke materialen en krasbestendige lakken. Omdat Blom meubels ook zelf vervaardigt in Nederland, Oost-Europa en Indonesië, zijn de lijnen kort en is daardoor kwaliteit gegarandeerd.

Bij dergelijke grote projecten is de tijdsdruk vaak groot. Blom is gewend te werken met scherpe deadlines en ingewikkelde logistieke processen. Omdat we projectcoördinatie, logistiek en inrichting volledig in eigen hand houden, kunnen we snel en goed werk leveren.

UW TOTAALONTZORGER

Grootvader Jan Antoni Blom kende in de dorpswinkel iedere klant van haver tot gort. Voordat de term bestond, werkte hij al volgens het principe van ontzorgen; dat zit in het dna van Blom Interieurs. Daarom snappen wij dat een turn-key project vooral vraagt om toewijding. Na afronding overhandigen wij u graag de sleutel, met liefde én een brok in de keel.

BROCHURE ONTVANGEN?

Vraag hier de online pdf-versie van Blom Interieurs over de studentenhuisvestingsbranche aan. Wilt u liever een gedrukt exemplaar ontvangen, geef dit dan aan, dan kunt u deze uiteraard ook ontvangen.

*Blom is zuinig op de aarde waar wij tijdelijk op verblijven. Daarom maken wij de bewuste keuze om onze brochures uitsluitend te drukken op 100% gerecycled en duurzaam tulpenbollenpapier.

BEKIJK ONZE COLLECTIE

In Sneek staat een prachtige showroom van Blom met een enorme voorraad creatieve interieurs en meubels. Zijn uw stoelen bijvoorbeeld aan vervanging toe? Hebben één of meer kamers een nieuw bed nodig? Kom gerust nieuwe ideeën opdoen voor uw interieur, wij adviseren u graag.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Deze site vertelt veel. Over onze kennis, ervaring, mogelijkheden… Onze karaktertrekken als gedrevenheid en creativiteit komen het best tot uiting in een persoonlijke kennismaking. Zien of het klikt? Neem direct contact op met Andreas Blom, hij is verantwoordelijk voor Studentenhuisvesting.

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, muziekfestivals, reizen, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken