Selecteer je taal

  Making spaces for Student housing

  Scroll to discover

  Wij zijn Blom.

  Ruimte voor bijzondere avonturen

  Voor het eerst op jezelf wonen, nieuwe mensen leren kennen en het ontwikkelen van een carrière. Voor de meeste studenten is dit de leukste tijd van hun leven. Daarom is een fijne plek waar zij zich kunnen terugtrekken extra belangrijk.

  Ik wil meer informatie ontvangen

  Creatief

  We ontwikkelen creatieve interieurs die passen bij jouw vraag. Ook in de aanpak en uitdagingen zijn we creatief en vindingrijk in de oplossing.

  Betrokken

  We denken met je mee om je zo goed mogelijk te helpen. Met aandacht en verantwoordelijkheid, om het beste resultaat neer te zetten.

  Daadkrachtig

  We denken met je mee om je zo goed mogelijk te helpen. Met aandacht en verantwoordelijkheid, om het beste resultaat neer te zetten.

  Uitgelichte Student Housing Projecten

  Alle Student Housing projecten

  DCIII,
  Wenen

  De ultieme woonbeleving in een wereldstad. Gelegen aan de oevers van de Donau in Wenen staat een indrukwekkend wooncomplex van 832 appartementen.

  Campus 015,
  Delft

  Een voormalig kantorenpand getransformeerd naar een ‘state of the art’ studentencomplex. Campus 015 in Delft biedt een warm en vooral gezellig onderkomen aan studenten en young professionals.

  Het perfecte studentencomplex

  Met ruimte voor eigenheid

  In studentenwoningen wordt geleefd, gestudeerd en gerelaxt. Vrienden komen over de vloer en het geven van een feestje is de meeste studenten niet
  vreemd. Daarom is het van belang dat het juiste meubilair wordt gekozen. Het moet tegen een stootje kunnen, tegen twee stootjes ook. Door het toepassen van hoge kwaliteit materialen verhogen wij de gebruiksduur en zorgen we daarnaast voor optimaal comfort.

  Omdat de kamers meestal niet groot zijn, is een praktische inrichting van groot belang. Met onze ontwerpen zorgen wij ervoor dat de ruimte optimaal wordt benut. Denk aan hoogslapers, bedbanken en slim ingerichte keukenblokken. Blom komt met creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat ruimte en functionaliteit perfect samenkomen.

  Ons proces

  Kennismaking

  Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Wij vinden het belangrijk om jou, het project en de doelgroep goed te leren kennen. Zo maken we een passend voorstel.

  Ontwerp

  We vertalen jouw wensen naar een compleet interieurontwerp. Dit maken we visueel met indelingsplattegronden, 3D visualisaties, meubelplannen of kleurvoorstellen.

  Fine-tuning

  Nadat we ons ontwerp hebben gepresenteerd, komen we samen tot een definitief ontwerp. Dit werken we tot in detail uit, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

  Voorbereiding

  Een vaste projectcoördinator zorgt ervoor dat alle details voor jouw interieur worden uitgewerkt in een strakke planning. Zodat het project binnen de afgesproken deadlines wordt gerealiseerd.

  Implementatie

  In ons magazijn worden de producten verpakt en ingeladen, om vervolgens te vertrekken naar hun eindbestemming. Onze monteurs zorgen op locatie voor de complete inrichting.

  Oplevering

  We zetten de laatste puntjes op de i. Pas als alles klopt, volgt de oplevering. Wij leveren ieder project gebruiksklaar op, wat wil zeggen dat je enkel nog de sleutel hoeft om te draaien.

  Duurzaam vooruit

  Van interieurontwerp tot en met logistieke oplossing

  Blom is zuinig op onze planeet, de plek waar wij onze inspiratie vandaan halen. Daarom voeren wij een duurzaam beleid op onder andere inkoop, productie en transport. Zo halen we onze materialen zo veel mogelijk bij lokale bedrijven vandaan en maken we waar mogelijk gebruik van gerecyclede producten. We hebben gordijnen gemaakt van petflessen, stoelen van gerecycled kunststof en kasten van FSC gekeurd houten plaatmateriaal waarmee we 5.000 bomen per dag besparen.

  Grenzeloze transformaties

  In elk hoekje van Europa en daarbuiten

  Blom brengt interieurinnovatie naar nieuwe hoogten, ongeacht de grenzen! Onze showrooms in Sneek en Kaprun zijn de startpunten van tijdloze transformaties. Zo brengen wij de mooiste projecten tot leven in Europa en soms zelfs daarbuiten. Met onze eigen logistieke service zijn wij in staat om naadloos te opereren, zonder beperkingen. Geen grenzen, alleen succes!

  Kom eens langs

  Ontdek wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen

  Wil je advies op maat of heb je interesse om ons meubilair van dichtbij te bekijken? We nodigen je graag uit om langs te komen in onze 5.000 m2 grote showroom aan de A7 in Sneek. Hier tonen wij een enorme hoeveelheid meubilair en diverse creatieve interieurs. Van o.a. losse tafels, banken, stoelen en bedden tot volledig op elkaar afgestemde, inspirerende interieurs.

  Een greep uit onze collectie

  Benieuwd naar onze gehele Student Housing collectie, klik hier om toegang te vragen of neem direct contact op met een van onze adviseurs

  Direct contact?

  Antoni Blom en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief