Woonstichting De Key, Prins Hendrikkade, Amsterdam

Ook aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam presenteerde Woonstichting De Key samen met Blom Interieurs en Studio Hank het NEST concept. Bij de nieuwe ontwerpen is er verder gekeken dan alleen inrichting: de kamer moet een plek zijn waar internationale studenten zich veilig voelen.

Genoeg ruimte om spullen op te bergen, maar ook een gevoel van thuiskomen is hierbij erg belangrijk. Het concept staat voor: een nest is immers je eerste woning, een nest bied je veiligheid, een nest geeft warmte en comfort, een nest verlaat je weer en het is een tijdelijk verblijf.

De Key Prins Hendrikkade
De Key Prins Hendrikkade
De Key Prins Hendrikkade
De Key Sarphatistraat
De Key Sarphatistraat
De Key Prins Hendrikkade
De Key Prins Hendrikkade
De Key Sarphatistraat
De Key Prins Hendrikkade
Warner Thijssen De Key

Warner Thijssen

Warner Thijssen, Specialist Innovatieve Dienstverlening en Accountmanager bij Woonstichting De Key Amsterdam, vertelt over zijn ervaring met Blom Interieurs.

“De Key is een woningbouwvereniging met 35.000 woningen in Amsterdam, waarvan 7.000 studentenunits, onderverdeeld in de reguliere student – long stay en de internationale student – shortstay. Bij de eerste aanbesteding van het shortstay-studentencomplex aan de Maasluisstraat hebben we bewust gekeken naar een inrichter waarbij we niet alleen letten op prijs, maar ook beoordelen op creativiteit en vernieuwing.

 

Blom heeft zorg en aandacht voor haar eigen product en dat spat er van alle kanten vanaf. Bij de presentatie van het eerste interieurontwerp merkten we dat de filosofie van Blom echt zit verstrengeld in het bedrijf. Het persoonlijke contact met de medewerkers, de prettige samenwerking en de kracht van het familiebedrijf zorgt dan ook voor een perfecte match tussen De Key en Blom.

 

Het zit ‘m hierbij voornamelijk in de kleine dingen. Wanneer ik na afloop een opgeleverd complex binnenloop en de deur van de garderobekast opentrek en daar aan de binnenkant een sticker van Blom zie met schoonmaakinstructies voor het materiaal. Ja, dan zie je het complete plaatje. Je volledig inleven in ons als studentenhuisvesters. Zo maak je het verschil en dát is wat Blom onderscheidt.”

Gerelateerde Projecten
Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

1De Key Sarphatistraat AmsterdamLeyten Markt 058