Omring, Martinus, Medemblik

In mei 2019 is de vernieuwde woonzorglocatie van Omring geopend. Locatie Martinus is gevestigd in het centrum van Medemblik en is volledig herbouwd op de oorspronkelijke locatie. Martinus staat voor het ultieme gevoel van ruimte en rust met daarbij een nieuwe filosofie; net zo fijn wonen als thuis, maar beschermd en verzorgd. Dit complex biedt een nieuw thuis voor mensen met dementie, een lichamelijke zorgvraag en mensen die tijdelijke zorg of zorg in de laatste fase van hun leven nodig hebben.

De bewoners beschikken elk over een ruim en licht tweekamperappartement met eigen badkamer en keuken. Per acht appartementen is er een buurtkamer ingericht waar de bewoners ook gezamenlijk kunnen eten. Voor deze buurtkamers namen wij de thema’s van de architect als uitgangspunt en hebben we gekozen voor een verschillende materiaal- en kleurstelling per verdieping. Dit om een stukje herkenning te creëren bij de bewoners. Door het gebruik van zachte en rustige stoffen en materialen kunnen zij optimaal genieten van hun woonkamer met fijne ‘zenlook’.

Omring Martinus Medemblik eetkamer
Omring Martinus Medemblik woonkamer
Omring Martinus Medemblik woonkamer
Omring Martinus Medemblik sfeer
Omring Martinus Medemblik fauteuil
Omring Martinus Medemblik woonkamer
Omring Martinus Medemblik koffiehoek
Omring Martinus Medemblik fauteuil
omring_martinus_woonkamer_roze
Omring Martinus Medemblik eetkamer
omring_martinus_eettafel
Omring Martinus Medemblik eetkamer
bewerkt

Jolanda Griek

“Voor onze locatie Martinus waren we op zoek naar een partij die niet alleen het meubilair kon leveren, maar ook een rol kon spelen in het gehele proces. Na het vergelijken van verschillende projectinrichters hebben we voor Blom gekozen omdat er naast de kennis en ervaring ook meteen een klik was bij de presentatie. Het persoonlijke contact met Johan, het luisteren naar onze wensen en het actief meedenken en anticiperen op de behoefte van onze bewoners, heeft geresulteerd in een zeer prettige samenwerking. Het is fijn om geen standaard leverancier -klant relatie te hebben maar te werken met wederzijdse binding en interesse. De behulpzaamheid van Blom, het stukje ervaring en de kennis die daarbij komt kijken heeft ervoor gezorgd
dat we Blom hebben gevraagd om voor de bouw van onze volgende locatie, naast de inrichting, ook de rol van binnenhuisarchitect te vervullen. Zo hebben we alles onder één dak en merk je dat Blom inspeelt op alle aspecten van het ‘totaal ontzorgen’.”

Gerelateerde Projecten
Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

1Sintmaheerdt_woonkamerDe Zijlen Melsemaheerd