Kwadrant, Parkhoven, Leeuwarden

Kwadrant locatie Parkhoven is in 2018 opgeleverd en biedt specialistische verpleeghuiszorg aan ouderen en chronisch zieken in een huiselijke omgeving. Dit complex in Leeuwarden is geschikt voor tijdelijk verblijf, maar men kan hier ook permanent wonen.

Hier wordt met begeleiding en 24-uurszorg een woonsituatie gecreëerd waarbij de wensen en behoeften van de bewoners het uitgangspunt zijn. Meer lezen over de inrichting en over het proces van dit project? Onderaan de pagina vertelt Erica Bloembergen, manager van de Palet-Kwadrantgroep over haar ervaring met Blom als projectinrichter.

Kwadrant Parkhoven Leeuwarden restaurant
Kwadrant Parkhoven Leeuwarden restaurant
Kwadrant Parkhoven Leeuwarden restaurant
Kwadrant Parkhoven Leeuwarden woonkamer
Kwadrant Parkhoven sfeer bloem
Kwadrant Parkhoven Leeuwarden kast
Kwadrant Parkhoven Leeuwarden restaurant
Kwadrant Parkhoven Leeuwarden woonkamer
Kwadrant Parkhoven kast
Kwadrant Parkhoven Leeuwarden woonkamer
bewerkt_def

Erica Bloembergen

Erica Bloembergen, manager van de Palet-Kwadrantgroep vertelt over haar ervaring met Blom Interieurs als projectinrichter van locatie Parkhoven:  “Toen we anderhalf jaar geleden de zoektocht startten naar een geschikte projectinrichter, vonden we het belangrijk dat de vernieuwende uitstraling van het pand van onze locatie Parkhoven, Leeuwarden, ook terugkwam in de inrichting. Bij de presentaties van verschillende inrichters viel ons oog dan ook vrijwel meteen op de retro stijl van het interieurvoorstel van Marisja en Johan, maar de grootte van het assortiment, de veelzijdigheid en de ervaring in de zorgbranche zijn aspecten die er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat wij met Blom in zee zijn gegaan. In de zorg zie je vaak dat de inrichting of uitstraling vaak een beetje instellingsachtig wordt. Dat wilden wij absoluut voorkomen. Vandaar dat Marisja ons ook wel heeft uitgedaagd om met een andere blik naar de meubels te kijken.

 

Wij zijn als team vaak nog wat behoudender en Blom was daarin meer vernieuwend. Tegelijkertijd is ervoor gezorgd dat het concept, dat we samen hebben opgezet, werd aangehouden en keken we naar de verschillende mogelijkheden dicht bij die lijn. Daar zijn we Blom erg dankbaar voor, want als dat minder bewaakt was geweest, ging het waarschijnlijk ten koste van de harmonie of eenheid in het gehele gebouw. Het prettige aan deze samenwerking vind ik persoonlijk, en dat merk ik ook onder collega’s, is dat het echt een project van ons samen is geworden. Blom is geen standaard inrichter die de meubels verzorgd, maar heeft geluisterd naar onze wensen en nam deze ook serieus. Het is fijn om met een partij samen te werken die het gesprek echt aangaat en ook kijkt naar de behoeften van de bewoners.”

Gerelateerde Projecten
Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

1Sintmaheerdt_woonkamer