Camelot Campus 015 Delft

De studentenwoningen in Camelot Campus 015 in Delft zijn begin augustus opgeleverd. De woningen zijn het resultaat van een transformatie van een voormalig TNO-pand, direct naast de Technische Universiteit. Alle appartementen zijn gereserveerd. De vraag naar woningen in Delft overstijgt al jaren het aanbod. Zeker tot in 2040 krijgt de stad te maken met een groeiende druk op de studentenwoningmarkt. Camelot Europe is op deze vraag ingesprongen met de aanschaf van

het voormalige TNO-kantoorpand. Het kantoorpand is omgebouwd naar gestoffeerde en gemeubileerde studio’s, passend binnen de Camelot Campus-formule ingericht door Blom Interieurs. Naast zelfstandige studio’s zijn er over alle verdiepingen algemene ruimtes gecreëerd. Zo is er een terras over het water, een tv-kamer, een bibliotheek, een game room, een wassalon en een professionele keuken, het team van Blom is trots op het eindresultaat en wenst alle studenten veel woonplezier.

campus015_delft_camelot_elevator
campus015_delft_camelot_laundry_2
Camelot Campus015, Delft
campus015_delft_camelot_bibliotheek
campus015_delft_camelot_vide_1
campus015_delft_camelot_study_2
campus015_delft_camelot_study_1
campus015_delft_camelot_play_1
campus_015_camelot_studio_highbox_2
campus015_delft_camelot_vide_3
campus015_delft_camelot_theater_1
Camelot Campus015, Delft
campus015_delft_camelot_study_7
campus015_delft_camelot_vide_4
gj_sande_bewerkt

Gert Jan van de Sande

Gert-Jan van de Sande, Projectmanager bij Camelot Real Estate vertelt over zijn ervaring en samenwerking met Blom Interieurs. Real Estate transformeert kantoren en scholen en realiseert nieuwbouw woningprojecten, voornamelijk voor studenten en jongeren.

 

“Tot ongeveer 6 jaar geleden zorgden we in onze studentencomplexen zelf voor het interieur, heel basic en sprokkelden alles zelf bij elkaar. Tot ik op een gegeven moment samen met de eigenaar van Camelot evalueerde bij een opgeleverd complex. We keken elkaar aan en zeiden; is dit nou echt het level waar wij de studentenmarkt mee willen betreden? Vanaf dat moment ben ik mijn zoektocht gestart naar een partij die gewend is om op projectbasis interieurconcepten te bedenken en tegelijkertijd onze grote aantallen aankan. We wilden écht vernieuwend zijn op de studentenmarkt. Een concept met een eigen gezicht en tegelijkertijd een robuuste en eigentijdse look-and-feel.

 

In het eerste gesprek met Jan Blom was er meteen een klik. Dat was wederzijds en dat hebben we ook uitgesproken. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in het concept van de High Box & Basic Box die wij uiteindelijk samen hebben doorontwikkeld tot de best-kast-bureau-combinatie de Basic Box 2.0. Zo blijven we vernieuwend en proberen deze lijn dan ook door te trekken voor onze semi-permanente bouwwerken.

 

Met het succes van de Basic Box zijn we een langdurige samenwerking aangegaan met Blom, wat voor ons eigenlijk vrij uniek is. Het is fijn om elkaar als partners te stimuleren, zo blijf je scherp en ontdek je samen waar eventueel nog kansen liggen in lastige situaties.”, aldus Gert Jan van de Sande.

Gerelateerde Projecten
Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

Camelot Campus Enschede