Making spaces since 1931

Wij zijn Blom.

De interieurspecialist die precies weet wat jij nodig hebt.

Wij verkennen, ontwikkelen en komen met creatieve ideeën die verrassen. Altijd tot in het laatste detail, van A tot Z. Of het nu gaat om een student, gast, of bewoner. We geven altijd dat beetje extra waardoor mensen zich thuis voelen en onze opdrachtgevers vooruit kunnen. Wat de ruimte ook vraagt. Wat jouw interieuruitdaging ook is. Wij maken waar wat we beloven. Met een doelgerichte aanpak, persoonlijk en altijd samen. Dat maakt het jou. Making spaces for you.

De interieurspecialist

Die altijd een originele oplossing vindt

Inrichten is meer dan alleen losse meubels in een lege ruimte plaatsen. Het gaat om het creëren van de juiste sfeerbeleving, waarin kwaliteit en functionaliteit voorop staat. Blom laat zich onder andere inspireren door de ambities, doelgroep of de natuurlijke omgeving van een project. Zo maken wij creatieve interieurconcepten die verder gaan dan het antwoord op de vraag.

Een sfeervolle leefomgeving

Met de creativiteit van Blom

Persoonlijke gesprekken en een bezoek op locatie zijn de start van het ontwerpproces. We maken het visueel met moodboards, 3D impressies of kleurstellingen. Zodat jij precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Met aandacht en betrokkenheid zorgen we voor waardevolle resultaten. Daarom maken we samen keuzes die passen bij het budget, de juiste sfeer en de gebruiker. Hierin doen we geen concessies, maar creëren we vindingrijke oplossingen.

1931

Blom is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis dat begint in 1931. Toen richtte Jan Antoni Blom de textiel -en interieurzaak op in het kleine Friese dorp Anjum.

1991

Eigenaar Jan Blom is inmiddels de derde generatie Blom. Hij neemt het bedrijf in 1991 van zijn vader Anton Blom in Marrum over. Jan Blom geeft gelijk een andere draai aan de toen nog textiel- en woninginrichtingszaak.

2008

In december 2008 verhuist Blom Interieurs naar het goed bereikbare Sneek. Het nieuwe pand beslaat een oppervlakte van 5000m2 met kantoren, magazijn en showroom.

2020

Blom interieurs is uitgegroeid tot een serieuze interieurinrichter in binnen- en buitenland. Dertig jaar ervaring betaalt zich terug. Scherpe deadlines en geslaagde opleveringen zijn dagelijkse kost.

Logistieke oplossingen

De gehele logistiek in eigen handen

Met een magazijn van 5.000m2, eigen monteurs, en transport zijn we flexibel en halen we strakke deadlines, altijd.

Iedere dag zijn onze vakmensen in Sneek bezig met het controleren en klaarmaken van goederen. Het meubilair gaat mee met onze chauffeurs door binnen en buitenland, op weg naar jouw project. Op locatie zorgen onze monteurs dat alle losse onderdelen één geheel vormen. Met aandacht en zorgvuldigheid zetten zij het meubilair op de juiste plek. Zo garanderen we een vlot lopend logistiek proces, zonder dat jij hier enig omkijken naar hebt.

Duurzaamheid

Blom is zuinig op onze planeet, de plek voor onze inspiratie

Daarom voeren wij een duurzaam beleid op onder andere inkoop, productie en transport. We halen onze materialen zo veel mogelijk bij lokale bedrijven vandaan en maken we ook gebruik van gerecyclede kunststof en kasten van FSC gekeurd houten plaatmateriaal waarmee we 5.000 bomen per dag besparen.

Custom made maatwerk meubilair

Naadloos passend voor elk project

Bij Blom begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we custom-made meubilair dat perfect aansluit op de unieke behoeften van jouw project. Of het nu gaat om kasten die van wand tot wand reiken of van vloer tot plafond, onze toegewijde vakmensen zorgen voor een spot-on match.

Ons team staat klaar om jouw visie werkelijkheid te laten worden, met oog voor detail en een passie voor vakmanschap. Bij Blom kun je vertrouwen op hoogwaardige, op maat gemaakte meubeloplossingen die functionaliteit toevoegen.

Werken bij Blom

Making spaces with you

Samen gaan voor het beste resultaat. Bij Blom tref je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en creativiteit wordt omarmd. Wij zijn nuchter en doen ons niet anders voor dan we zijn. Positief, energiek en een tikkie eigenwijs. Blom zoekt mensen die het net even anders durven te doen, want daarmee zorgen we dat we voorop lopen. Zo geven we samen altijd dat beetje extra!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief