PRIJZEN EN SPELREGELS WINACTIE

Door tijdens de Open Dagen een speciale winactie-kaart in te vullen en volledig ingevuld in te leveren bij Blom Interieurs, doet u mee aan deze winactie. Deze actie loopt tot en met 14 april 2018. Het te winnen arrangement bestaat uit:

  • Twee overnachtingen in een 5-persoons chalet op TopParken Landgoed De Scheleberg te Lunteren, voor vijf personen.
  • Twee overnachtingen in een super luxe 4-persoons appartement in Grand Hotel ter Duin te Burgh Haamstede, voor 4 personen.

De trekking zal plaatsvinden op woensdag 18 april 2018.

De winnaars worden per email geïnformeerd. Deze winactie is een initiatief van Blom Interieurs. Correspondentie over de winactie verloopt via Blom Interieurs.

Voor de te winnen arrangementen geldt dat deze op basis van beschikbaarheid te boeken zijn bij Blom Interieurs. Met uitzondering van feestdagen en tijdens grote evenementen. De te winnen prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2018. De arrangementen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken