WINACTIE DUO FIETS

Winactie DUO fiets

Naar aanleiding van onze eerste editie van de Zorgkrant, hebben wij voor onze nieuwslezers een unieke winactie. Wanneer je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief van Blom, maak je kans op een gloednieuwe Fun2Go DUO fiets t.w.v. €4.040,-. 

Wij verloten deze fiets onder de aanmeldingen omdat wij vinden dat fietsen naast dat het leuk en gezond is, ook de oplossing kan zijn voor meer buitenactiviteiten. Zo kan er weer plezier beleefd worden van het zelf kunnen fietsen en komt men wellicht weer op plekken die lang niet meer bezocht zijn.

Zo doe je mee!

Meld je voor 5 december 2019 aan via onderstaand inschrijfformulier en speel mee! De trekking zal plaatsvinden op donderdag 5 december 2019.  Na afloop van de actie zal er contact opgenomen met de winnaar.

Voorwaarden winactie Blom Interieurs
*deze winactie is een initiatief van Blom Interieurs. Correspondentie over de winactie verloopt via Blom Interieurs.
*prijzen zijn niet voor geld of andere prijzen in te ruilen
* er wordt één DUO fiets verloot onder alle aanmeldingen

duofiets-fun2go-zonder-motorkopiekopie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Deze site vertelt veel. Over onze kennis, ervaring, mogelijkheden… Onze karaktertrekken als gedrevenheid en creativiteit komen het best tot uiting in een persoonlijke kennismaking. Zien of het klikt?

Cityden, Amstelveen

Al jarenlang thuis in recreatie, hotellerie, zorg en studentenhuisvesting!

UW TOTAAL ONTZORGER

Grootvader Jan Antoni Blom kende in de dorpswinkel iedere klant van haver tot gort. Voordat de term bestond, werkte hij al volgens het principe van ontzorgen; dat zit in het dna van Blom Interieurs. Daarom snappen wij dat een turn-key project vooral vraagt om toewijding. Na afronding overhandigen wij u graag de sleutel, met liefde én een brok in de keel.

WAT DOET BLOM INTERIEURS?

Blom Interieurs is een no-nonsense bedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Vrachtwagens rijden met eigen geproduceerde en geïmporteerde meubels heel Europa door. 30 jaar ervaring betaalt zich terug. Onder aanvoering van eigenaar Jan Blom richt een team van medewerkers dagelijks recreatiewoningen, hotels, horeca, studentenhuisvesting en zorginstellingen in. Scherpe deadlines en ingewikkelde logistieke processen zijn dagelijkse kost.

BROCHURES

Download de pdf-versie van de brochures van Blom Interieurs over

  • Recreatie
  • Hotellerie/Horeca
  • Zorg
  • Studentenhuisvesting

Wilt u liever een gedrukt exemplaar ontvangen, dan kunt u deze uiteraard opvragen.

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken