Blom trots op vermelding in de Volkskrant

Blom trots op vermelding in de Volkskrant

Onlangs is het Domūs Living Concept opgeleverd. Een project met de echte wauw-factor waarmee Blom haar steentje heeft bijgedragen aan het wonen van morgen. Blom is trots op zowel het eindresultaat als de bijzondere vermelding in de Volkskrant.

© Pim Top

Mooi, gezond en duurzaam wonen in de stad, op slechts 43m2? Het Domūs Living concept laat zien dat het kan met de oplevering van 235 huurwoningen in hartje Amsterdam. De compacte woningen zijn slim, sociaal en duurzaam. Slim omdat de appartementen effectief gebruik maken van de beschikbare ruimte. Sociaal omdat er gemeenschappelijke voorzieningen en ruimtes zijn waarvan alle bewoners gebruik kunnen maken en duurzaam vanwege het materiaalgebruik en in het delen van voorzieningen.

Herwaardering voor de bedstee
‘Het knuste bed van Amsterdam, dat is de bedstee in het gloednieuwe micro-appartement, gelegen in wooncomplex Domūs Houthaven in Amsterdam. Met zijn kleurige wanden en vouwluiken heeft het iets van een poppenkast, waarin je fijn in kunt wegkruipen.’

Hoe kunnen we van minder, meer maken? De Volkskrant benoemt niet alleen het creatieve karakter van Blom maar ook één van haar doelstellingen voor de toekomst; Smart Living. Ofwel, maximale ruimtebeleving en gebruiksmogelijkheden op minder vierkante meters.
De combinatie van slimme oplossingen, vrolijke en speelse kleuren en authentieke vormen zijn geheel passend bij het Urban Living concept en het moderne leven in de stad.

© Pim Top

Geen woonkazerne
‘Domūs heeft geen hotelachtige lobby met receptie. Het doet eerder aan als een Amsterdamse School-woongebouw, fraai afgewerkt met geglazuurde tegels, spiegelende plantenbakken en een terrazzovloer. De gangen hebben grote ramen op de koppen en de galerijen zijn extra breed, zodat bewoners er een stoel in de zon kunnen neerzetten.’

Blom creëert sfeer en beleving, zo zegt de Volkskrant. Onze ontwerpers hebben zich ingeleefd in de natuurlijke omgeving en kwamen met unieke oplossingen. Het gebouw is hierdoor een verrassend en gevarieerd wooncomplex geworden. Met meer dan genoeg ruimte om te ontspannen, te studeren en te wonen. Na maanden hard werken zijn we er in geslaagd om in samenwerking met Shift architecture urbanism de ontwerpen tot leven te brengen en zo een geweldig eindresultaat neer te zetten!

Lees hier het volledige artikel van de Volkskrant.

In samenwerking met

Benieuwd wat Blom voor jouw project kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken