Magazijnverkoopdagen UITGESTELD!

Magazijnverkoopdagen 22, 23 en 24 oktober 2020 UITGESTELD!

Zoals u weet is het door het huidige coronavirus (COVID-19) van vitaal belang om sociaal contact te beperken en te voorkomen dat mensen in groepen bijeenkomen. Daarom hebben wij naar aanleiding van de persconferentie op 13 oktober 2020 de beslissing genomen om onze magazijnverkoopdagen tot nader order uit te stellen. De driedaagse magazijnverkoop zou hebben plaatsgevonden op 22, 23 en 24 oktober 2020 bij ons in de showroom. Hoewel we snappen dat dit uitstel teleurstellend kan zijn, hopen we dat u de stappen begrijpt die we nemen om u en ons personeel te beschermen.

Toch benieuwd naar de aanbiedingen in onze collectie? Uiteraard is onze showroom op onze reguliere openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 nog steeds te bezoeken met hantering van een deurbeleid. We heten u op deze dagen van harte welkom om onze voorraadcollectie hier in alle rust alsnog te kunnen bekijken!

Wij hopen net als u binnenkort alsnog dit evenement door te kunnen zetten, maar kunnen hierover helaas nog geen verdere uitspraak doen. Neem gerust contact met ons op als er vragen of opmerkingen zijn.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

Uitreiking Fun2GO Duo fietsAntoni_Andreas