Recreatie vakbeurs Hardenberg

Ruim tweehonderd exposanten, kennisdeling, adviezen, de nieuwste ontwikkelingen, frisse ideeën en veel, heel veel, inspiratie. Voor iedere ondernemer of beslisser in de recreatiebranche een must: de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Dé vakbeurs voor verblijfsrecreatie. Deze recreatie vakbeurs wordt op 8, 9 en 10 november georganiseerd in Evenementenhal Hardenberg. Natuurlijk is Blom Interieurs, net als andere jaren, ook van de partij in hal 5 met standnummer 502.

De gemoedelijke sfeer, het alom aanwezige hapje en drankje en de gastvrijheid van de standhouders maken Recreatie Vakbeurs Hardenberg tot een uniek evenement. De beurs is bestemd voor de totale recreatiebranche met een focus op verblijfsrecreatie. U vindt hier alles wat u voor u nodig heeft. Bijvoorbeeld: ontwerp, aanleg, bouw, inrichting en onderhoud van recreatie-accommodaties, speel- en sporttoestellen, automatiseringssystemen, toeristische ontwikkelingen en innovaties, schoonmaak- en onderhoudsproducten, zwembaden, sauna, wellness en nog veel meer innovaties en informatie.

Daarnaast biedt Recreatie Vakbeurs Hardenberg een omlijstend kennisprogramma met workshops en inloopmeetings en een congres rond het thema ‘camping wordt vakantiepark’. Immers: veel succesvolle campingbedrijven hebben zich ontwikkeld tot resorts met luxe overnachtingsmogelijkheden en gevarieerde attracties. Daarnaast zijn er workshops over vloggen, bloggen, het gebruik van big data en andere ontwikkelingen en wordt de Toeristische Samenwerking-award 2016 uitgereikt.

Kortom: genoeg redenen om de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg te bezoeken. Komt u even langs in onze stand?

Bestel hier uw toegangskaarten: http://secure3.evenementenhal.nl/qbun/index.html?EventId=3313

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

deheerlijkheidameland_vuurtoren4_zw-w