Selecteer je taal

  Label Blom Hospitality
  Locatie Vlissingen
  Oplevering Hotel

  Making spaces for

  De Timmerfabriek

  De Rijksmonumentale Timmerfabriek in Vlissingen is getransformeerd tot een uniek Urban Leisure Hotel. In het eerste betonnen gebouw van Nederland is al veel geschiedenis geschreven. Zo is dit de plek waar de mooiste schepen hun houten behuizing en meubilair kregen om vervolgens de wereldzeeën te bevaren.

  Het icoon van Vlissingen

  Opnieuw tot leven gebracht

  De Timmerfabriek is een pand met karakter waar oud en nieuw met elkaar samenkomen. De ruwe balken en grote raampartijen zijn bewust in het zicht gehouden. Deze authentieke eigenschappen dienen als de basis voor het stoere industriële interieur.

  De rijke historie van de Timmerfabriek is door het hele hotel voelbaar. De warme kleuren, zoals terracotta en donkergroen, passen perfect bij het doorleefde hout en dragen bij aan de unieke sfeer van het hotel. Elk detail is doordacht, van de grafische vormen in het vloerkleed en de kussens tot het bedlinnen. Deze verschillende stijlen creëren samen een eigenzinnig geheel en geven een verrassend effect aan het interieur. Dit maakt verblijven in de Timmerfabriek een buitengewone ervaring voor iedereen!

  Uitgelichte Hospitality Projecten

  Alle Hospitality projecten

  St. Jorisdoelen,
  Middelburg

  Van karakteristiek pand naar viersterren cityhotel. Op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg staat Hotel St. Joris.

  The Match,
  Eindhoven

  Van oude luciferfabriek tot Urban City hotel. Midden in het centrum van Eindhoven bevindt zich The Match.

  Direct contact?

  Nicole Helmans en/of Jan Blom  

  Nieuwsbrief Blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief