Appartement Werfenweng, Salzburgerland

Dit prachtige, luxueus gebouwde complex bevindt zich in de buurt van het idyllisch gelegen skigebied Werfenweng. Het Blom team heeft in dit appartement voor de juiste Alpine sfeer gezorgd; uitgerust met alle comfort en ruim en luxueus ingericht. De hoogwaardige ingerichte woonkamer met oog voor detail, heeft een moderne open keuken, een ruime zithoek en een gezellige eethoek.

De woon- en slaapkamers hebben we ingericht met hoogwaardige materialen en afgestyled met veel houten details, om te zorgen voor een authentieke en warme Alpine sfeer. Ook hier lieten wij ons inspireren door de prachtige omgeving van Salzburgerland. Werfenweng is een zeer aantrekkelijke regio voor zowel de zomer als de wintervakantie. Het uitzicht en de wandelroutes noemen wij dan ook gerust adembenemend.

werfenweng_salzburgerland_keuken_1
werfenweng_salzburgerland_deer
werfenweng_salzburgerland_keuken
werfenweng_salzburgerland_forest
werfenweng_salzburgerland_keuken_2
werfenweng_salzburgerland_terras
werfenweng_salzburgerland_keuken
werfenweng_salzburgerland_deer_1
werfenweng_salzburgerland_woonkamer
werfenweng_salzburgerland_slaapkamer
werfenweng_salzburgerland_badkamer
gerard

Gerard Diepman vertelt...

Gerard Diepman vertelt over zijn ervaring met Blom Interieurs als projectinrichter op de Oostenrijkse markt: “Voor onze vakantiewoning in Oostenrijk, zijn wij na heel veel zoeken, uiteindelijk uitgekomen bij Blom Interieurs. Hun enthousiasme en passie voor de Oostenrijkse markt, is iets wat ons met name aansprak. Het voordeel voor ons was dat Blom ook een showroom heeft in Nederland, zodat wij deze meermaals konden bezoeken en alles gemakkelijk vanuit daar konden regelen.

We hebben ons eerste appartement in volle tevredenheid weten af te ronden en ervaren deze samenwerking dan ook als bijzonder prettig. Dit geeft in ieder geval meer dan vertrouwen in de inrichting van ons volgende appartement in de Alpen.”

Gerelateerde Projecten
Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

1Aqua Vive BoatsKampeerterrein Stortemelk Vlieland