Our Campus Amsterdam Diemen opgeleverd

Our Domain Amsterdam Diemen volledig woonklaar opgeleverd

Vorige week heeft projectontwikkelaar en bouwbedrijf Van Wijnen appartementencomplex OurDomain Amsterdam Diemen opgeleverd aan eindbelegger Greystar. Met dit project voegt de internationaal opererende ontwikkelaar, investment manager en operator 774 appartementen, een ondergrondse parkeergarage en gezamenlijke voorzieningen toe aan haar Nederlandse portefeuille. Ook wij, als Blom, kijken terug op een geslaagde oplevering en fijne samenwerking, hetgeen veel vertrouwen geeft naar de toekomst. 

Het volledig woonklaar opgeleverde woongebouw bestaat uit 696 nieuwe woningen voor young professionals en 78 studentenwoningen. Een mix van studio’s en tweekamerappartementen variërend in omvang van c.a. 25 tot 50 vierkante meter. Blom heeft van deze 774 appartementen, ruim 470 appartementen ingericht en daarmee volledig instapklaar opgeleverd. De studentenkamers zijn voorzien van maatwerkmeubilair met onze unieke en praktische bedopstelling. Onze interieurontwerpers verbonden stoer, warm en naturel en creëerden zo een sfeervolle woonruimte voor deze young professionals. 

Proefkamer Campus Diemen Zuid

Moderne woonbehoeften

Matthijs Zaadnoordijk van Greystar legt uit waarom OurDomain Amsterdam Diemen past bij de behoeften van woningzoekenden: “OurDomain staat voor ‘21st century urban living’ en speelt in op de woonbehoeften van de moderne stedeling die beïnvloed worden door onder andere duurzaamheid, internationalisering, deeleconomie, flexibiliteit, technologie, service en comfort. Met de gemeente Diemen, Van Wijnen, OZ en alle andere nauw betrokken adviseurs hebben we hier samen een stuk stad ontwikkeld dat inspeelt op de behoeften van onze bewoners.”

Buiten de woningen zijn veel voorzieningen en faciliteiten waar de bewoners gebruik van kunnen maken, zoals een lounge, flexwerkplekken, kookstudio, auditorium, launderette, binnentuinen, een dakterras, parkeergarage, electrische deelauto’s en fietsen, 24/7 service & security, high speed internet en horeca. Deze voorzieningen en services worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs dankzij schaalvoordeel.

Ontwikkeling, realisatie en onderhoud

Van Wijnen ontwikkelde en bouwde in samenwerking met Greystar en in goed overleg met de gemeente Diemen. OZ tekende het ontwerp van de 774 woningen. Na de oplevering blijft Van Wijnen het onderhoud aan de gebouwen uitvoeren. Pieter Koppejan, ontwikkelingsmanager bij Van Wijnen benadrukt wat de voordelen hiervan zijn: “Omdat we betrokken zijn bij zowel de ontwikkeling, realisatie en het beheer hebben we een goede relatie opgebouwd met Greystar en de gemeente Diemen. We kennen het vastgoed en snappen wat de bewoners belangrijk vinden. Met die gedeelde kennis konden we een bruisend complex realiseren voor young professionals.

Campus Diemen Zuid opening Our Domain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

winactie_bekendmaking_duofiets