Opening Hotel Rijks

Opening Hotel Rijks

Een artistieke ambiance in hartje Zeeland! Alles draait om gemak, design en service in deze nieuwe hotelspot in Goes. Onze interieurontwerpers creëerden een stijlvol boetiek design en maakten de hotelkamers stuk voor stuk uniek in vorm en inrichting.

Boutique Hotel Rijks ontving op vrijdag 5 februari 2021 haar eerste gasten. Dit nieuwe Kloeg Collection hotel op 4-sterreniveau beschikt over 35 hotelkamers, 5 bijzondere suites, een ontbijtrestaurant en een Honesty Bar. Onder Goesenaren staat het pand beter bekend als het Oude Manhuis. Eeuwenlang betrokken welgestelden het pand aan de zusterstraat om hier hun oude dag te slijten. Vanaf vrijdag 5 februari is het de plek waar de zakelijke en toeristische gast verblijft voor een werkbezoek of stedentrip in Goes.

Opening Hotel Rijks

Opening in Coronatijd en proefslapen voor Goesenaren

Vanzelfsprekend had Rijks de opening met een gezellig samenzijn willen organiseren, echter laten de huidige omstandigheden dit helaas niet toe. Om deze mijlpaal toch te vieren is iedereen en met name de Goesenaren, vanaf vrijdag 5 februari t/m donderdag 11 februari  uitgenodigd om te komen proefslapen. Meer informatie daarover vind je hier. 

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

Antoni_AndreasHotel Zeeuws Licht