OPEN HUIS DAGEN

Bezoek ons van 12 t/m 14 april 2018

Sinds 2006 is Blom interieurs gevestigd op industrieterrein de Hemmen, langs de A7. Het pand met haar gekleurde ramen valt bij het passeren al snel in het oog, maar wat er achter de deuren plaatsvindt is veel minder bekend. Tijd om daar verandering in te brengen!

Noteer snel: OPEN HUIS DAGEN BLOM
Donderdag 12 en vrijdag 13 april van 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag 14 april 2018 van 09.00 – 17.00 uur

Achter de deuren

Het komt de medewerkers van Blom vaak ten gehore dat men het pand kent, maar geen idee heeft wat het bedrijf doet. Aan de Zeilmakersstraat heeft Blom Interieurs alles onder één dak: van kantoren tot een showroom van circa 5000 m2 en magazijnen. Vanuit dit pand worden alle nationale en internationale opdrachtgevers bediend. Het productassortiment van Blom kun je gerust groot noemen. In de showroom staat een uitgebreide interieurcollectie, waar je je volledig door kunt laten inspireren. Blom heeft het proces geheel in eigen hand, van stylisten tot de bouw, waarmee de klanten van A tot Z optimaal kunnen worden bediend. De mooiste creatieve concepten met kwalitatieve en duurzame materialen. Een aangename inrichting bepaalt de beleving!

Laat je inspireren bij de Blom Open Huis Dagen

Van 12 tot en met 14 april houdt Blom interieurs de Blom Open Huis Dagen aan de Zeilmakersstraat 4-6 in Sneek. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van Blom interieurs te nemen.
Laat je inspireren en informeren over de producten en diensten én maak kans op een weekendje weg!

Win 2 overnachtingen

“Omdat we trots zijn op de door ons gerealiseerde projecten en we u graag mee willen laten genieten van een door ons gerealiseerd project!”

Tijdens de Open Huis Dagen, wordt onder de bezoekers, het volgende verloot:

  • Overnachtingen in een 5-persoons chalet op “Topparken – Landgoed de Scheleberg”
  • Overnachtingen in superluxe 4-persoons appartement in Grand Hotel Ter Duin te Burgh Haamstede.

Nieuwsgierig geworden?

Bij Blom is men van mening dat het de hoogste tijd is om de deuren open te zetten! Kom onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje achter de schermen nemen tijdens de Blom Open Huis Dagen. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder afspraak of verplichting. Laat je ingeven en informeren over de producten en diensten en kijk mee met de stylistes hoe een interieur tot stand komt!

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken