Geslaagde opening en ‘open huis’ dag Blom Interieurs

Geslaagde opening en ‘open huis’ dag Blom Interieurs

Afgelopen week was het dan zover; de officiële opening van onze nieuwe showroom aan de Matzenstrasse 52 in Fürth/Kaprun. Op donderdag 27 juni organiseerde Blom een opening voor klanten en relaties. Vrijdag 28 juni was er nog een extra ‘open huis’ dag voor omwonenden en andere belanghebbenden.

Een bijzondere en mooie dag in aanwezigheid van de hele familie Blom en een fijne opkomst aan klanten en relaties. Ondanks het warme weer van deze dagen kijken wij met z’n allen terug op een prachtige dag. De afgehuurde cateraar en onze Coole Kiste zorgden gelukkig voor de nodige verkoeling en de nodige hapjes en drankjes. We zijn ontzettend trots dat we dit moment samen met onze relaties en klanten hebben mogen vieren. Iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag, bedankt!  Dankzij hen was het een absoluut succes.

Was u om enige reden verhinderd afgelopen week of zou u graag nog een keer persoonlijk onze showroom bezoeken? Neem dan contact op met Andreas Blom, contactpersoon en leidinggevende van onze showroom in Oostenrijk. We verwelkomen u graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken