New project – Hotel Zeeuwslicht

Nieuw project hotel Zeeuwslicht Dishoek

Aan de voet van de Zeeuwse duinen in Dishoek komt een nieuw viersterren-plus hotel: Zeeuws Licht. Samen met onze ontwerpstudio Studio Hank mogen wij het interieur verzorgen voor dit complex. Het betreft 27 luxe hotelkamers, 40 luxe hotelappartementen en een restaurant. Rond medio 2021 verwachten wij dit complex om te toveren tot een eigentijds en onderscheidend verblijf.

Lobby, bar en restaurant
De appartementen krijgen een eigen keuken, woonruimte en ruim balkon. Ook komt er een eigen restaurant, bar en een lobby. De lobby is de plek waar gasten de hele dag kunnen relaxen en gebruik kunnen gaan maken van de bijbehorende service.

Drie verschillende gebouwen met eigen thema
Onze ontwerpstudio ontwierp drie verschillende, maar bij elkaar passende designconcepten. Studio Hank: ‘Elk gebouw heeft een ander thema: Sunset, Dunes en Waves. De rustige basis, welke gecreëerd is door het gebruik van natuurlijke tinten en zo veel mogelijk echte, rijke materialen, zorgen voor een samenhangend geheel. Mede omdat het meubilair nagenoeg allemaal maatwerk wordt, is het ontwerp eigentijds en onderscheidend. Designers Studio Hank: ‘Het ultieme strand gevoel maar dan in een vernieuwend en hip jasje.’

Hotel Zeeuwslicht bar

Hotel Zeeuwslicht bedroom

Hotel Zeeuwslicht bar

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

Corporatie movie Blom InterieursTownhouses Tuscany Residence Aruba