Jentl Sikkema

Marketing & Communicatie

Thuis bij Blom in:

Samen met Nicole ben ik verantwoordelijk voor al onze marketing- en communicatieactiviteiten. Hierbij richt ik mij voornamelijk op het online gedeelte, ik zorg ervoor dat onze website altijd up-to-date is en beheer daarbij onze social media kanalen. Niet alleen offline groeien, maar ook online!

Daarnaast ondersteun ik in talloze andere interne en externe communicatie-activiteiten. Van de planning en organisatie van onze showroom-opening in Kaprun, tot het maken van de nieuwsbrief en het realiseren van verschillende vacaturevideo’s. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk uitdagend en leuk!

Mijn favoriete blom product

De Verona stoel van onze Raw Collection. Door de zwart metalen rugleuning en de buffel leren kleur krijgt de stoel een stoere en industriële uitstraling. Een goede eyecatcher als je het mij vraagt!

Mijn Kracht

Vanwege mijn ambitie en enorme verantwoordelijkheidsgevoel staat het neerzetten van een goed eindproduct bij mij voorop. Mijn passie voor online communicatie en organisatorische eigenschappen komen bij Blom goed tot zijn recht.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

1