Interieurconcept van internationale allure

Interieurconcept van internationale allure

Om zo min mogelijk van het toeristenseizoen te missen, ging hotel Zeeuws Licht direct na de oplevering op hemelvaartsdag open. Voor Blom Interieurs uit Sneek is het een turn-keyproject, aldus Nicole Helmans. Niet ongewoon overigens: “Turn-key opleveren van interieurprojecten is onze specialiteit.” 

Blom richtte het complete complex in, bestaande uit hotelsuites, studio’s, hotelappartementen en een restaurant. Dankzij zelf ontworpen en geproduceerde meubelen hoefden er geen creatieve concessies gedaan te worden: het vooraf bedachte concept wordt tot in detail uitgevoerd.

Suite Hotel Zeeuws Licht

In volle harmonie

Dat Zeeuwen en Friezen goed samen gaan wordt bij de realisatie van het project nog maar eens extra duidelijk. “Alle betrokken partijen werken in een fantastische harmonie samen aan dit project. Iedere partner doet wat hij belooft, zo ook Blom Interieurs.” Blom doet graag net dat stapje extra. “De gasten verwonderen wij straks met het interieurconcept en tijdens de totstandkoming van de inrichting verrassen we de klant met onze logistieke daadkracht.” Dankzij de buitengewone inzet en klantgerichtheid van het ijzersterke logistieke team heeft Blom een grote mate van flexibiliteit waardoor deadlines gehaald worden.

Verlichting Hotel Zeeuws Licht

Benieuwd naar meer informatie over de totstandkoming van Hotel Zeeuws Licht?
Bekijk dan dit artikel in het vakblad Industriebouw. 

Nationaal én internationaal

Dat Blom Interieurs landelijke dekking heeft, bewijst dit project in het verre Dishoek. Ook in het buitenland slaat het snelgroeiende bedrijf de vleugels uit. “Onze portefeuille wordt steeds internationaler, we merken een sterke toename van opdrachten uit Oostenrijk, Duitsland en de Caribbean. Ook daar willen onze opdrachtgevers volledig ontzorgd worden.”

Meer informatie over het inrichten van hotels? Bekijk dan onze hospitality pagina of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

Opening Hotel Rijks