hotellerie

Thuis in…

HOTELLERIE

Beleef de dag van je leven…

Als hotelier weet u hoe kritisch gasten kunnen zijn en hoe killing negatieve online beoordelingen kunnen zijn. Of u nu een vijf -, vier- of driesterren hotel heeft of wellicht een bed & breakfast. Neem een voorsprong door uw gast te verrassen met een aangenaam ingerichte kamer. Het interieur bepaalt in grote mate de beleving van uw gasten. Blom Interieurs is sterk in het creëren van de juiste sfeer en beleving, passend bij het niveau van uw hotel.

Wat kan Blom voor u betekenen?

Een hotelinterieur moet voldoen aan de gewenste uitstraling van uw hotel en de bijbehorende ambiance. Maar een hotelinterieur moet ook praktisch zijn om mee te werken voor hotelmedewerkers. Tevreden klanten maken al vele jaren met succes gebruik van door Blom ingerichte hotels. Ook gebruik maken van die ervaring?

VAN VISIE EN IDEE NAAR CONCEPT EN ADVIES

Blom vindt altijd creatieve oplossingen voor uw hotelinterieur. Aan de basis van uw hotel staat een concept. Dat is onze inspiratiebron. Daar tellen we de ervaring bij op die we in huis hebben, en de kennis die we opdoen door uitgebreid vooronderzoek. Zo ontstaat een designconcept die onze interieurontwerpers en stylistes vertalen in producten, meubels, materialen, stoffen en kleurstellingen, volledig op elkaar afgestemd. Wij willen uw gasten verrassen; laat u verrassen door ons.

ONTZORGEN MET TURN-KEY

Sleutelklaar opleveren is ons door menige klant in de hotelbranche toevertrouwd. Met een eigen ontwerpstudio, ons magazijn van 5000 m2, eigen inhuizers en een eigen wagenpark garanderen we een vlot lopend logistiek proces. Het professioneel projectmanagement van Blom werkt toegewijd aan uw project met het doel u te ontzorgen. U de lusten, wij de lasten; geen probleem!

Een mooi voorbeeld van een geslaagd turn-key project is het Apollo Hotel in Groningen. Daar heeft Blom Interieurs snel en op tijd maar liefst 105 kamers gerealiseerd. Ook het ontbijtbuffet (gast op Booking.com: ’fantastische ontbijtruimte!’) is door ons ontworpen en gebouwd. Door de omvang van de opdracht, kon Blom bijna alles op maat zelf maken, waardoor het creatieve concept tot in de kleinste details doorgevoerd kon worden. En dat voelen de gasten!

ERVARING TELT

Iedere hotelkamer waarin medewerkers van Blom overnachten, wordt meedogenloos getest: ieder laatje wordt minstens tien keer open en dicht gedaan, het lichtplan wordt bestudeerd, stoelen ondersteboven gekeerd en ga zo maar door. Zo weten onze vakmensen heel goed wat wel en niet werkt. Ook de ervaring van tientallen jaren hotelkamers inrichten, telt dubbel en dwars mee.

Voor Blom staan ’mooi’ en ’degelijk’ niet op gespannen voet; in tegendeel. De interieurontwerpers en stylistes weten sfeerbepalende elementen als design, trends en creativiteit moeiteloos te koppelen aan zaken als gebruiksgemak, krasbestendigheid en “hufterproof”.

EXCLUSIVITEIT DOOR MAATWERK

Eigenheid, dat is in de hotellerie bij uitstek belangrijk. Gasten willen een ervaring die ze nergens anders kunnen krijgen. Bij door Blom ingerichte hotels kunnen ze rekenen op een unieke ervaring. Dat komt doordat de inrichting meestal grotendeels op maat is gemaakt. In Oost-Europa, Indonesië en Nederland heeft Blom eigen meubelmakers. Daardoor zijn korte lijnen verzekerd, en dus ook snelle en foutloze levering. Ander voordeel is dat er geen creatieve concessies gedaan hoeven worden: het vooraf bedachte concept wordt tot in detail uitgevoerd.

UW TOTAALONTZORGER

Grootvader Jan Antoni Blom kende in de dorpswinkel iedere klant van haver tot gort. Voordat de term bestond, werkte hij al volgens het principe van ontzorgen; dat zit in het dna van Blom Interieurs. Daarom snappen wij dat een turn-key project vooral vraagt om toewijding. Na afronding overhandigen wij u graag de sleutel, met liefde én een brok in de keel.

BROCHURE ONTVANGEN?

Vraag hier de hotellerie brochure in online pdf-versie aan. Wilt u liever een gedrukt exemplaar ontvangen, geef dit dan aan, dan kunt u deze uiteraard ook ontvangen.

*Blom is zuinig op de aarde waar wij tijdelijk op verblijven. Daarom maken wij de bewuste keuze om onze brochures uitsluitend te drukken op 100% gerecycled en duurzaam papier.

BEKIJK ONZE COLLECTIE

In Sneek staat een prachtige showroom van Blom met een enorme voorraad creatieve interieurs en meubels. Zijn uw terrasstoelen bijvoorbeeld aan vervanging toe? Hebben één of meer kamers een nieuw bed nodig? Kom gerust nieuwe ideeën opdoen voor uw interieur, wij adviseren u graag.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Deze site vertelt veel. Over onze kennis, ervaring, mogelijkheden… Onze karaktertrekken als gedrevenheid en creativiteit komen het best tot uiting in een persoonlijke kennismaking. Zien of het klikt? Neem direct contact op met Jan Blom, hij is verantwoordelijk voor Hotellerie.

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken