Blom Interieurs

Thuis in recreatie, hotellerie, zorg en studentenhuisvesting

Blom Interieurs: da’s mooi binnenkomen!

Blom richt in: vakantiehuizen, hotels & horeca, studentenkamers en zorghuisvesting. Gepassioneerd bedenken wij oplossingen, realiseren we inrichtingen, produceren we meubels, enzovoort. Dat is veel en breed, maar we hebben één doel voor ogen: de bewoner/gast/cliënt aangenaam verrassen!

Blom Interieurs staat voor creatief, kwalitatief, duurzaam en uniek. Daar kunt u op rekenen.

U inspireert ons

De door de wol geverfde interieurarchitecten van Blom leven zich in in uw inrichtingsproject. Ze laten zich inspireren door de natuurlijke omgeving daarvan. De inventieve stylistes gaan tot het uiterste om te vinden wat het beste past. Uw unique selling point is onze belangrijkste inspiratiebron.

 

home_recreatie_960x640-v2
home_categorie_hotel_960x640-v2
home_categorie_zorg_960x640-v2
home_categorie_studenten_960x640-v2

Al jarenlang thuis in recreatie, hotellerie, zorg en studentenhuisvesting!

UW TOTAAL ONTZORGER

Grootvader Jan Antoni Blom kende in de dorpswinkel iedere klant van haver tot gort. Voordat de term bestond, werkte hij al volgens het principe van ontzorgen; dat zit in het dna van Blom Interieurs. Daarom snappen wij dat een turn-key project vooral vraagt om toewijding. Na afronding overhandigen wij u graag de sleutel, met liefde én een brok in de keel.

WAT DOET BLOM INTERIEURS?

Blom Interieurs is een no-nonsense bedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Vrachtwagens rijden met eigen geproduceerde en geïmporteerde meubels heel Europa door. 30 jaar ervaring betaalt zich terug. Onder aanvoering van eigenaar Jan Blom richt een team van medewerkers dagelijks recreatiewoningen, hotels, horeca, studentenhuisvesting en zorginstellingen in. Scherpe deadlines en ingewikkelde logistieke processen zijn dagelijkse kost.

BROCHURES

Download de pdf-versie van de brochures van Blom Interieurs over

  • Recreatie
  • Hotellerie/Horeca
  • Zorg
  • Studentenhuisvesting

Wilt u liever een gedrukt exemplaar ontvangen, dan kunt u deze uiteraard opvragen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Deze site vertelt veel. Over onze kennis, ervaring, mogelijkheden… Onze karaktertrekken als gedrevenheid en creativiteit komen het best tot uiting in een persoonlijke kennismaking. Zien of het klikt?

Hotel Mercure, Sloterdijk

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken