Even voorstellen: Arco Kistemaker

Nieuwe sales manager zorg; Arco Kistemaker

Het sales team van Blom Interieurs is uitgebreid met het in dienst nemen van een nieuwe sales manager zorg. Arco Kistemaker is met ingang van 19 februari gestart bij de projectinrichter uit Sneek.

Momenteel is hij druk bezig om alle bestaande klanten in zijn rayon te bezoeken en zich voor te stellen, maar als u vragen heeft of gewoon even van gedachten wilt wisselen kunt u hem bereiken op 06 – 30629383 of per mail: a.kistemaker@blominterieurs.nl.

Met Arco in het salesteam, die inmiddels al 15 jaar werkzaam is binnen de project inrichtingsbranche, wordt een verdere stap gezet in de uitbreiding van onze zorg klantenkring. Hij zal de zorgklanten in de provincies Flevoland, Utrecht, Gelderland, Overijssel en een deel van Zuid-Holland gaan bedienen. Johan Sterk onze huidige sales manager neemt de overige provincies voor zijn rekening, hem kunt u bereiken op 06 – 51695496 of per mail: j.sterk@blominterieurs.nl.

De komende maanden zal het Blom team verder uitgebreid gaan worden op de afdeling calculatie en de verkoop binnendienst. Zo kunnen wij onze klanten nog beter helpen met branche specifieke vraagstukken en diensten.

Blom richt in: zorghuisvesting, hotels, horeca, studentenkamers en vakantiewoningen. Gepassioneerd bedenken wij oplossingen, realiseren we inrichtingen, produceren we meubels. Dat is veel en breed, maar we hebben 1 doel voor ogen: de cliënt/bewoner/gast aangenaam verrassen! Blom Interieurs staat voor creatief, kwalitatief, duurzaam en uniek. Daar kunt u op rekenen.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

1