Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site en de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Blom Interieurs. Zonder schriftelijk toestemming is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Blom Interieurs niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Blom Interieurs aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site dan wel (on)bereikbaarheid van de site.

Privacybescherming

Door het invoeren van persoonlijke gegevens op de website van Blom Interieurs en het aangeven dat u op de hoogte wilt worden per email, gaat u ermee akkoord dat deze persoonlijke gegevens worden opgeslagen in één of meerdere databases. Blom Interieurs respecteert de algemene privacy regels en zal ervoor zorgen dat persoonlijke gegevens zorgvuldig worden behandeld. Op verzoek kunnen de betreffende gegevens eventueel worden verwijderd.

KvK Leeuwarden 01011423
BTW-nummer NL8154.30.838.B01

BLIJF GEINSPIREERD!

Hollandse wolkenluchten, trance-muziek, een knuffel van je zoon, hardlopen of een inspirerende lezing; onze creatieve medewerkers laten zich op alle mogelijke manieren inspireren. Blijf geïnspireerd: volg Blom Interieurs via de onderstaande social media.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken