Deelname Werkfestival Sneek

Deelname Werkfestival Sneek 2019 – ‘open huis bij Blom Interieurs’

Op 28 september a.s. openen wij onze deuren voor iedereen die ooit al eens een kijkje had willen nemen achter onze schermen. Vaak krijgen wij de vraag: “Wat gaat er toch schuil achter dat kleurrijke gebouw aan de A7?” Door onze deelname aan het Werkfestival in Sneek, bieden wij werkzoekenden, studenten en andere geïnteresseerden de kans om te ervaren hoe het er binnen onze organisatie aan toe gaat. Daarnaast zijn een aantal van onze collega’s aanwezig om meer te kunnen vertellen over onze openstaande openstaande vacatures en beschikbare stageplekken.

Wij zullen deze dag van 13.00-16.00 uur aanwezig zijn in ons pand aan de Zeilmakersstraat om bezoekers te verwelkomen. We zorgen voor een hapje, drankje, een leuke activiteit en niet te vergeten een goede sfeer! Dus ben jij of ken jij iemand die werkzoekende of gewoon geïnteresseerd is in ons bedrijf? Meer info en aanmelden kan via de website van het Werkfestival en wie weet zien we je dan!

Hieronder alvast een kleine sneak-peak van onze openstaande vacature van projectcoördinator, maar we vertellen je natuurlijk graag meer bij onze eerste kennismaking!

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken