De Langste Tafel Thús

De Langste Tafel Thús

In het kader van De Week tegen Eenzaamheid, vindt donderdag 7 oktober alweer de 9e editie van De Langste Tafel plaats. Een prachtig initiatief om jong en oud op een laagdrempelige en leuke manier te verbinden, waar wij natuurlijk graag aan mee werken!

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt het evenement dit jaar online gehouden. Voor iedere deelnemer wordt een kookpakket gemaakt met verse en biologische streekproducten die zij kunnen afhalen. Vanuit huis kan men dan met familie en vrienden kijken naar onder andere een digitale liveshow met sprekers, luisteren naar muziek en meekoken met de chef kok.

Blom zet zich in voor het welzijn van ouderen en is daarom trotse sponsor van dit prachtige evenement. Wij helpen graag om een avond vol verbinding en heerlijk eten te kunnen verwezenlijken en zo de strijd tegen eenzaamheid tegen te gaan.

Kookt u mee? Dan kunt u via deze pagina uw kookpakket en het recept bestellen. Het recept is makkelijk te bereiden. Iedereen kan meedoen!

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken