Boederij Morgenland

Een citaat: ‘Op Morgenland staat de tijd even stil. Hoor je de vogels fluiten. Fladderen de vlinders vrolijk rond. Maken we plezier. Praten en lachen we samen. Drinken we nog eentje en genieten we van het leven.’

Een leefoppervlak van 250 vierkante meter. Een buitenruimte van 1,5 hectare. Geschikt voor maximaal 19 personen (7 slaapkamers). Luxe inrichting: binnen en buiten. De gasten beschikken zelfs over een eigen voetbalveld! Weelde, rust, ruimte en natuur in het prachtige Drentse brinkdorp Ruinen. Maak kennis met boerderij Morgenland!

Met de eigenaren van boerderij Zonderland, de familie Dekker, zijn wij een vruchtbare en wederzijds inspirerende samenwerking aangegaan. Geheel in de stijl van deze prachtige accommodatie maar toch eigentijds. Met een kwaliteitsuitstraling en tegelijk ook sfeervol. Onze interieur ontwerpster Rixt leverde hiervoor een passend kleuradvies. Verder mochten wij de zitmeubelen, de verlichting, de vloerbedekking, de raamdecoratie en het slaapkamermeubilair (met een bedstee) verzorgen.

Het resultaat mag er zijn. Een groepsaccommodatie om trots op te zijn. Van harte gefeliciteerd met het resultaat!

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

boshuisje_krasser_model-spider_vlieland