Anne Dieuwke

Stagiaire Styling

Thuis bij Blom in:

Voor de opleiding Styling & Design loop ik met veel enthousiasme gedurende 10 weken stage bij Blom Interieurs. Hierbij assisteer ik het stylingteam, maak ik verschillende ruimtelijke visualisaties en laat ik mijn creativiteit los op de inspiratie moodboards van Instagram. Hierdoor is elke dag anders en leer ik elke keer weer iets nieuws waardoor ik het bedrijf steeds beter leer kennen.

Mijn favoriete blom product

Zitbank Bennito, een klassieke eyecatcher die de show steelt in elke hotellobby! Daarnaast is deze bank uitvoerbaar in verschillende stoffen en leersoorten en daardoor toepasbaar in ieder interieur. Say bye to compromising your style because this beauty has got it all!

Mijn Kracht

Leergierig, creatief en een doorzetter. Dat zijn kenmerken die mij goed omschrijven. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Waarin kan ik nog verbeteren? Hoe kom ik tot het beste eindresultaat? Dat zijn vragen die ik mezelf dagelijks probeer te stellen. Door de vrijheid die ik krijg bij Blom, komen mijn nieuwe ideeën en creativiteit hier goed tot zijn recht. Begin met geloven in jezelf, want dan kun je alles bereiken!

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken

1