Aline van Gennip

Projectcoördinator

Thuis bij Blom in:

Contact onderhouden met klant en leverancier. Ik zorg voor een tevreden klant vanaf het moment dat een ontwerp getekend is tot aan het inrichten van een zorginstelling. Geen dag is hier hetzelfde.

Mijn favoriete blom product

Bank Senna U. Deze bank is er in alle maten, kleuren en uitvoeringen. Je kan het zo gek niet bedenken; van een eenvoudige 2,5 zitter tot een hoekopstelling met hocker. Door de eenvoudige vormgeving past de bank in veel interieurstijlen en ruimtes. Ik kom de bank niet voor niets in veel projecten tegen.

Mijn Kracht

Nauwkeurig werken. Ik begeleid het hele traject van offerte tot oplevering. Nauwkeurigheid en daadkracht is dan absoluut een vereiste.

Neem contact met ons op

Neem via de mail contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

0

Typ uw zoekwoord en klik op enter om te zoeken